2777
2789
عنوان

خانما بیایین رهنمایی درباره مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 36 پست
چون نیومد پایین به عمم خوش امدگویی کنه منم خداحافظی نکردم اخه عمم واسه زایمانم که پارسال بود خیلی زح ...

خب شاید منتظر بوده تو دعوتش کنی یا میخواسته مزاحم نشه.شاید مث منه منم وقتی کسی نهمون داره بدون دعوت نمیرم خونش

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا اشکال نداره دیگه گذشته ،ولی شما بهش زنگ بزن تبریک بگو

زنگ میزنم ولی میدونم تیکه میندازه چه عجب زنگ زدی من جی بگم دوسندارم اصلا بفهمه ناراحت شدم 

لطفا برای سلامتی پدرم ی صلوات بفرستید🥰ممنون
خب شاید منتظر بوده تو دعوتش کنی یا میخواسته مزاحم نشه.شاید مث منه منم وقتی کسی نهمون داره بدون دعوت ...

نه بابا اینا از این اخلاقا ندارن میشناسمشون دیگه

پس قهر کرده😐

به جهنم قهر کرده ابرو منو برد جلو عمم صد بار عمم پرسید مادرشوهرت خونس میدونه ما اومدیم 😢کلا این بیشعوره کسی که ۱۲شب و سر ظهر و اول صبح مزاحم بشه دیگه چیزای دیگه حالیش نیس چی بگم که خیلی دلم پره

من که فاز مادرشوهرا رو درک نمیکنم 😕 مامان منم دو دقیقه میاد خونه مون پیشم، مادر شوهرمم بست میاد میشینه تا اون نره نمیره

تو هم زنگ بزن اگه گفت چه عجب بگو ببخشید سرم بدجور شلوغ شد وقت نکردم

به جهنم قهر کرده ابرو منو برد جلو عمم صد بار عمم پرسید مادرشوهرت خونس میدونه ما اومدیم 😢کلا این بیش ...

خب توهم به شوهرت میگفتی عزیزم برو مامانتو دعوت کن بیاد پایین.حدقل اینجوری پیش عمت ابروریرزی نمیسد

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!
خب توهم به شوهرت میگفتی عزیزم برو مامانتو دعوت کن بیاد پایین.حدقل اینجوری پیش عمت ابروریرزی نمیسد

نه هیچ وقت من نمیگم بره بهشون بگه اونا فک میکنن کین اینا کلا شعور ندارن

نه هیچ وقت من نمیگم بره بهشون بگه اونا فک میکنن کین اینا کلا شعور ندارن

خب پس زنگ هم نزن بهس بزار هروقت برگشتی بگو یادم رفت😅

من که فاز مادرشوهرا رو درک نمیکنم 😕 مامان منم دو دقیقه میاد خونه مون پیشم، مادر شوهرمم بست میاد میش ...

اوف چقد بده ادم مجبوری باید زنگ بزنه من واقعا باهاش مشکل نداشتم هر کاری میکرد گذشت میکردم اما از اون موقع که واسه دندونی بجه هام جوراب گرفت دیگه بدم اومد ازش