2777
2789

ما با مادرشوهرم تو ی ساختمون هستیم من تو شهرشون غریبم ۳ساله ازدواج کردم بعد ۳سال واسه اولین بار عمم اومد خونم ی روز موند مادر شوهرم که هر دیقه میاد خونم اون روز اصلا نیومد خونم به عمم خوش امد بگه بعد من با عمم اومدم شهر خودم الان ۲هفتس نه  مادرشوهرم زنگ زده نه من زنگ زدم حالا واسه روز مادر باید بهش زنگ بزنم مطمئنم که میخواد بگه چه عجب زنگ زدی من درجواب چی بگم بهش دوسندارم اصلا بفهمه که ناراحتم ازش 

لطفا برای سلامتی پدرم ی صلوات بفرستید🥰ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو از احوالپرسیای شما

دختر نازم، مامان فدات بشه، مرسی که تکون میخوری و خودتو نشونم میدی عشقم😍😍😍😍 (تاریخ احتمالی مهر ۱۳۹۸)                                                                            دختر نازم، عشق مامان، توی دی ماه توی سی و هفت هفته و پنج روز اومدی و شدی کل دنیام، همه وجودم، نفسم به نفست بنده دختر زمستونی من الهی مامان فدات بشه.😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕
خب قبل رفتن باید خدافظی میگرفتی ازش

چون نیومد پایین به عمم خوش امدگویی کنه منم خداحافظی نکردم اخه عمم واسه زایمانم که پارسال بود خیلی زحمت کشید واسم

خب باید دعوتش میکردی تا بیاد.شاید پیش خودش گفته مهمون داره نرم مزاحم شم.شمام دعوت نکردی بدتر. بهتر ...

نه عزیزم این از این اخلاقا نداره مامان بابام هر موقع میان ی سره میاد خونم

اون باید میومد شما هم میدیدی نیومد خونتون میرفتی ازش خداحافظی میکردی

چون به فامیل من احترام نذاشت منم ازش خداحافظی نکردم از لجم