برای شادی روح خواهر جوانم فاتحه میفرستین؟ 😭😭😭😭😭۲ سال و سه ماه از رفتنت گذشت خواهرمتوروخدا قدر خواهراتونو بدونید.کاش بودش. کوثرم عزیزِ دلِ خواهر روحت شاد😭😭😭😭
برای شادی روح خواهر جوانم فاتحه میفرستین؟ 😭😭😭😭😭۲ سال و سه ماه از رفتنت گذشت خواهرمتوروخدا قدر خواهراتونو بدونید.کاش بودش. کوثرم عزیزِ دلِ خواهر روحت شاد😭😭😭😭
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
جفتشون که تو ظاهر خوبند، نگفتی که آیا امکاناتشون یکیه؟ اگه یکی باشه بستگی به رنگ وسایلهای دیگ ...
اخ خدا خیرت بده یکی درشت حسابی نظر داد.امکاناتشون یکیه.
جفتشون طرح فرن
وسایلمم والا جفتش میخوره.فقط نمیدونم کدومو بخرم.هیچکس ندارم نظر بده ها😭😭😭😭😭😭