2777
2789
کارگرت خوبه؟ میشناسیش دنبال یه ادم مطمینم که بیاد کلا هم دیسک کمر دارم هم گردن امسال کاری نمیتونم ب ...

برای مامانم همیشه میاد .مشتریهای ثابت داره در ماه میره خونه هاشون .وقت نداره .منم گفتم به جای مامانم برای من بیاد .

میپرسم ازش اگر وقت خالی داشت شمارشو برات میفرستم 

نزدیک زایمانمه خواهر .ترسیدم زودتر زایمان نکنم .دست بکار شدم بخودم فشارنیوردم تفسیم بندی کردم روزی ی ...

بارداری و این همه کار کردی ؟!!! هنر نیستا .باید کارگر میگرفتی .اون سم و مواد شوینده اگر توی ریه هات بره میدونی چه بلایی سر جنین میاره .

مدال که بهمون نمیدن فقط خودمونو داغون میکنیم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بارداری و این همه کار کردی ؟!!! هنر نیستا .باید کارگر میگرفتی .اون سم و مواد شوینده اگر توی ریه هات ...

سم و شوهرم زد عزیزم .سه چهار روز خونه نرفتیم  دوروزش فقط دروا باز گذاشتیم بوش بره ..بعد من کار کسی رو اصلا قبول ندارم حتی مادر و خواهرامم نذاشتتم بیان فقط روز اخر کاسه یخچال تمیز کردن دو ساعت خواهرم اومد ... کلا کارای سنگین رو شوهرم سپردم.فشار نیوردم رو خودم روزی سه چهار ساعت اروم اروم کار میکردم