من دو تا بچه دارم دو تا خونه هم باید تمیز کنم یکیش شهرستانه که بیشتر ایام عید میریم اونجا شوهرم اصلا کمک نمیده اگرم بده میفته ب کارای الکی مثلا کلید پریز جابحا میکنه لامپ جابجا میکنه اصلا هم نمیزاره کارگر بگیرم یه خانومی همسایم هست خیلی خوب و تمیزه ۵۰ تومن بیشتر نمیگیره اما شوهرم راضی نمیشه شاید اصلا نتونم خونه تکونی کنم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
دنبال یه ادم مطمینم که بیاد کلا هم دیسک کمر دارم هم گردن امسال کاری نمیتونم بکنم طی سال میخوام یکی باشه چندوقت یبار بیاد کارامو بکنه پیدا نمیکنم همچین کسی رو به همه سپردم
🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
نزدیک زایمانمه خواهر .ترسیدم زودتر زایمان نکنم .دست بکار شدم بخودم فشارنیوردم تفسیم بندی کردم روزی یه اتاق تمیز کردم جا دادم رفتم سراغ بعدی ..سالن و اشپزو سم زدم .فرشا و پتو هامو اوردم خونه مادر شوهر شستن برام .دو سه روز همینجا موندم باز تو سه روز اشپزخونه و تمیز کردم کلا خالی کرده دبودم یه روز کابینتا و کف و گاز و شستم فرداش وسایلا جا زدم .و دیروزم یخچال و سالن و تمیز کردم و سالن طی کشیدم الانم ک منتظر مبل شور و پردم