2777
2789

من نيمه فروردين اينا زايمانمه 

چون دوقلو هستم ترسيدم زىدتر زايمان كنم خواستم همه چي تمييز مرتب باشه كارگر گرفتم همه جا رو تكونده

فقط يه تميز كاري هاي سرسري كه اونم هميشكيه ديكه

۷ سال انتظار کشیدن برای مادر شدن از من یک زن قوی و صبور ساخته. خدایا نی نی هام رو سپردم به خودت😍🧿🧿

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من واسه ۲۷اسفند که می افته چهارشنبه سوری😐دو تاکارگر گرفتم..ی کارگر دارم که فقط کاراونو میپسندم..پریروز زنگ زدم گفت فقط ۲۷مونده همش پر شده😞

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

البته خودم کمدهارو مرتب میکنم..کمد دیواری زیاددارم باید اونارو خودم تمییز ومرتب کنم

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
من نيمه فروردين اينا زايمانمه  چون دوقلو هستم ترسيدم زىدتر زايمان كنم خواستم همه چي تمييز مرتب ...

به سلامتی 

ان شاءالله سالم بیان بغلت

دوقلو😍😍😍

هیچ وقت فکر نکن خدا فراموشت کرده ،خدا به همه کس و همه چیز حواسش هست ❤️

۵ماهه عروسی کردم خیلی کار اونجوری ندارم 

دو هفته پیش آپاندیسمو عمل کردم مامانم یه هفته پیشم بود برام کابینتای پاینمو تمیز کرد خودمم ۳روزه دارم کم کم کمدا و کابینتای بالا رو مرتب میکنم دیگه بقیه تمیز کاریا میره برای نیمه دوم اسفند

۱۵۰ تومن

پارسال بهمن ماه اسباب کشی داشتم هم خونه تکونی هم اسباب کشی همزمان شده بود تهران اومده بودم ۱۱۰ تومن ولی تا ۱۵۰ هم بود ولی مشهد در حال حاضر ۷۰ تا ۸۰تومن بسته به نیروشه

تمومه دیگ یه هفته پیش شروع کردم .فقط امروز میان مبلا میشورن و فردا هم بیان پرده هام نصب کنن .و خونه ...

ماشاالله چه زرنگ هستی 

هیچ وقت فکر نکن خدا فراموشت کرده ،خدا به همه کس و همه چیز حواسش هست ❤️