2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این مسئله خیلی هاس اما باقهر هیچ وقت کارتو پیش نبر، هم ازت زده میشه هم عادت میکنه هم عادی میشه براش ...

اره بخدا رفتیم مشهد من فقط حرص خوردم باباش حتی پول شام و ناهار رو نمی‌داد .. بعد مثل بابا پنج علی تا گرسنه اش میشد باید غذا بهش می‌دادی.. بعد مادر شوهرم رفت دو تا پلاک برای دخترای خرید به من حتی ی بار تعارف هم نکرد که تو هم یکی بردار

ای بابا حداقل میذاشتن 6 یا7 سال بگذره  خدا از شون نگذره  تو مث دختر عمع منی اونم تاسر کو ...

جوونی رو کوفتم کردن .. عقدم رو کوفتم کردن.. فک کن با مامانش می‌رفتیم نامزد بازی،😂

خیلی راحترم خیلیییی رفت و آمدمو هم کنترل میکرد مادر خانم  میگفت وقتی میخوای بری خونه مادرت قبل ...

خداروشکر

اون وقت میگن چرااسم مادر شوهر بد در رفته خو به خاطر همین کاراشونه دیگه😠😠

خیلی راحترم خیلیییی رفت و آمدمو هم کنترل میکرد مادر خانم  میگفت وقتی میخوای بری خونه مادرت قبل ...

من جدیدا نمیگم .. اونا هم ناراحت شده بودن گفته بودن که چرا نمیگه می‌ره بیرون.. منم گفتم بهشون بگو دلیلی ندارد هر جا میرم اعلام کنن

اییی بابا عجب عوضیاین ببخشید  بعد شوهرم حتما هیچی بهشون نمیگفت😳😳

شوهرم اوایل خیلی مامانی بود .. الان  یکم بهتر شده.. اونم چون نزدیک دو ماه باهاش قهر بودم

منم ۲۷ سالمه ۱۶ سالگی ازدواج کردم فک کن تو اوووووج جوونی بهم ظلم کرد  کاش دیرتر ازدواج میکردم ...

ببخشید میپرسم اجباری ازدواج کردی یا خودت دوست داشتی؟ 

ولی خودمونیم سنت خیلی کم بوده من 20 سالمه هنوز بچه وای به حال تو