2777
2789
من جدیدا نمیگم .. اونا هم ناراحت شده بودن گفته بودن که چرا نمیگه می‌ره بیرون.. منم گفتم بهشون بگو دل ...

شرایطط دقیقا مثل منه صبرکن ببین خدا یهو چطور کمکمت میکنه مطمئنم 

من همه چیز رو به خودش سپردم همه رو درست کرد طوری که خودشون هم در تعجب هستن از زندگیم 

اما قلب شکستم ترمیم نشد 😔😔😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قهرم روی بعضی از مردا جواب میده  خوبه برا تو جواب داده قبول دارم خیلی سخته

اره خیلی.. تو این دوماه هیچ کدوم از اعضای خانواده اش بهم ی زنگ نزدن.. ازشون بدم میاد.. هر روز هم میبینمشون.. 

اره بخدا رفتیم مشهد من فقط حرص خوردم باباش حتی پول شام و ناهار رو نمی‌داد .. بعد مثل بابا پنج علی تا ...

به همسرت بگو بهتره تنهایی مسافرت برید چون میرید مسافرت که چند روز از شرایط عادی زندگی دور باشید وفرصتی باشه بیشتر کنار هم باشید بدون حضور دیگران.قابل درکه که از بی توجهی مادرشوهرت دلت گرفته باشه

شرایطط دقیقا مثل منه صبرکن ببین خدا یهو چطور کمکمت میکنه مطمئنم  من همه چیز رو به خودش سپردم ه ...

فعلا که ناراحتی اعصاب گرفتم بعضی وقتا قلبم درد میگیره. دیشب دوتا دست هام بیحس شده بودن.. 

اره خیلی.. تو این دوماه هیچ کدوم از اعضای خانواده اش بهم ی زنگ نزدن.. ازشون بدم میاد.. هر روز هم میب ...

عججججب 

اصن حرفم نمیاد 

عروس چه گناهی کرده ایشالا از این به بعد خوب باشین باهم. به اطرافیان هیج وقت اهمیت نده یه روزی میرسه30 سال از زندگی مشترکت گذشته و تو هیچ لذتی نبردی

به همسرت بگو بهتره تنهایی مسافرت برید چون میرید مسافرت که چند روز از شرایط عادی زندگی دور باشید وفرص ...

جیران .. چند وقت پیش مسافرت دوتایی رفتیم آنقدر  ناراحت شدن.‌ .‌‌ . شوهرمو عذاب وجدان میگیره چند وقت دیگه میخواد ببرشون مسافرت

عججججب  اصن حرفم نمیاد  عروس چه گناهی کرده ایشالا از این به بعد خوب باشین باهم. به اطراف ...

مرسی عزیزم.. اره راست میگی همینطور که تو این 3سال لذت نبردم

فعلا که ناراحتی اعصاب گرفتم بعضی وقتا قلبم درد میگیره. دیشب دوتا دست هام بیحس شده بودن.. 

درکت میکنم با تمام وجودم بسپر به خدا ببین نتیجشو قولت میدم به مرور همه مشکلاتت رو حل میکنه انشاالله😘

اره بخدا رفتیم مشهد من فقط حرص خوردم باباش حتی پول شام و ناهار رو نمی‌داد .. بعد مثل بابا پنج علی تا ...

فدای سرت دختر

میدونم سخته چون خودم درمورد برادرشوهر وجاریم تجربه دارم

اما به خدا الان میفهمم چقد الکی اعصاب خودمو نابود کردم،همش میگذره فقط خوبی میمونه، به دوام بیشتر زندگیت فکرکن

خدایا شکرت برای هرچی دادی و ندادی 💚
جیران .. چند وقت پیش مسافرت دوتایی رفتیم آنقدر  ناراحت شدن.‌ .‌‌ . شوهرمو عذاب وجدان میگیره چند ...

عزیزم اونا باید خودشون درک کنن ولی مطمئن باش اگه بیشتر سفر هاتون دو نفری باشه اونام عادت می کنن .دعا می کنم هرچه زودتر خونه تون مستقل بشه.

خداروشکر.. انشالا همیشه خوش باشی

انشاالله خدا یه تحول تو زنگیت به وجود بیاره 

امیدوارم حاجت قلبیتو بده 

باخدا درددل کن صداتو میشنوه و یه روزی همرو جواب میده

باز یاد اون روزا افتادم حالم خراب شد کاش یادم نمیفتاد😔😔😔😭😭😭