الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پیش چه دکتری رفتی؟ که بعد بهت یوگا معرفی کرد؟ من زیاد اطلاعی درمورد یوگا ندارم ولی بیشتر ارا ...
کایروپراکتیک.متخصص مغز اعصاب هم ۱۵ دقیقه پیاده روی رو بهم گفته ولی تو آب بیشتر میتونم.ولی شنا نباید کنم مگر کرال پشت ..خییلی ناراحتم ۳۳ سالمه ولی مثل ۶۰ ساله ها هستم.
متخصص چی دقیقا .من چندتا حرکت تو نت دیدم. یعنی با آب لاغر و خوش فرم میشه شد؟؟؟غذا چی؟
نگا یه چیزی داشتم فکر میکردم به نظرم اول برو پیش یه متخصص طب ورزشی پاتولوژیست یا دکتری که اسیب شناسی و حرکات اصلاحی خونده با تمرینات توانبخشی باعث میشه درداتو از بین ببره بعدش میتونی زیر نظر اون علاوه بر تمرینات توانبخشی و حرکات اصلاحی برای اسیبایی که دیدی کنارش ورزش هم برای لاغزی انجام بدی اون ورزشم فکر کنم همین دکتر بهت بگه چیکارا میتونی بکنی واسه لاغری ورزش زیاد هست ولی اول باید درد جسمیت اوکی شه بعد کم کم ورزشتو شروع کنی بتونی بی هوازی یا هوازی هر کدوم که خواستی کار کنی ولی این بازه طولانیه باید صبور باشی
کایروپراکتیک.متخصص مغز اعصاب هم ۱۵ دقیقه پیاده روی رو بهم گفته ولی تو آب بیشتر میتونم.ولی شنا نباید ...
میگم آب معجزه میکنه کلا پیاده روی تو اب سخت هست ولی دردارو حس نمیکنی تتازه موجب تقویت عضلاتت میشه باعث میشه عضلاتت اون ناحیه دردتو محکم پوشش بدن تا کمتر درد حس کنی