2777
2789
عنوان

بچه ها نظرتونو ميخوام بدونم

| مشاهده متن کامل بحث + 785 بازدید | 78 پست
ببين درست ميگي ولي من بهش ميگم قبول باشگاه نميرم مثلا ولي خب با سنم دست خودم نيس انقده  اجيشم ...

خب بنظر تو ضایع نیس بره به خواهرش گیر بده؟؟؟ خوب میکنه روشو تو روی خواهرش باز نمیکنه. مسلمه زن و شوهر باهم اکی ترن.اما تو گیر نده به با   سن خواهره که توجهش جلب شه لطفا سیاست داشته باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بنظر تو ضایع نیس بره به خواهرش گیر بده؟؟؟ خوب میکنه روشو تو روی خواهرش باز نمیکنه. مسلمه زن و شوه ...

باشه حتما

چيزي گفت كتك ميخوره😂

خيلي حساب ميبره ازم حس ميكنم دليلشم اينه كه قويترشم😂

چیشده؟

من ۱۶۵ قدمه ۷۵ کیلو وزن.الان به دلیل بیرون زدگی دیسک ۲تا مهرم نمیتونم هرورزشی کنم دکتر فقط یوگا پیاده روی تو آب رو گفته.ازون طرف میبینم شوهرم میگه چاق شدی دیگه اصلا ب ا س ن دیده نمیشه چطور رو فرم بیام.

آمین شود هرآنچه میپنداری🙂
باشه حتما چيزي گفت كتك ميخوره😂 خيلي حساب ميبره ازم حس ميكنم دليلشم اينه كه قويترشم😂

این بیرون از خونه خوبه ولی داخل خونه خیلی چیز خوبی نیست. مرد زنانگی و ظرافتو بیشتر میپسنده

واسه اينكه بفهميم قدرت كي بيشتره اين سوالو جواب بده حداكثر وزني كه ميتوني يه ادمو رو شونه هات بلند ...

نمیدونم سوال سختی بود خودت چندی؟ 

دستات قویه به همون اندازه پاهاتم قویه؟

با خدا باش پادشاهی کن😇
این بیرون از خونه خوبه ولی داخل خونه خیلی چیز خوبی نیست. مرد زنانگی و ظرافتو بیشتر میپسنده

درسته

متاسفانه خانواده شوهرم تقريبا همشون متوجه اين موضوع شدن ولي خب بايد كنترلش كنيم

نمیدونم سوال سختی بود خودت چندی؟  دستات قویه به همون اندازه پاهاتم قویه؟

١٧٥ قدمه ٧٠ وزن

پاهام قوي هس ولي نه ب اندازه دست

من داداشم كه ٧٥ كيلو هستو بلند ميكنم

من ۱۶۵ قدمه ۷۵ کیلو وزن.الان به دلیل بیرون زدگی دیسک ۲تا مهرم نمیتونم هرورزشی کنم دکتر فقط یوگا پیاد ...

آب درمانی خیلی خوبه

پیاده روی تو اب باعث تقویت عضلاتت و کاهش خیلی از دردات به خصوص دردای دیسکت میشه اگه میخوای تخصصی کار کنی 

میتونی آب درمانی کنی یعنی ورزش در اب 

باید بری پیش متخصص ولی کلا اب خیلی معجزه میکنه

با خدا باش پادشاهی کن😇