2777
2789
عنوان

بهترین غذایی که خوردین کجا بوده و چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 2123 بازدید | 119 پست
ضعیف نمیشی 😨من نهایت ی روز تو هفته بتونم اونم ب شدت ضعیفم میکنه

الان دارم برا شام بقیه عدس پلو با مرغ میزارم هههههههه من سری قبل 40 روز گرفتم یک دور 10 روز یک دور 7 روز  اره ضعف می کنی یکم من گاهی نخود آبپز یک استکان یا لوبیا میخورم برا اینکه سردیم نشه هیچ وقتم از تخم نگذشته تخمه آبپز قراره برا دل خودم  باشه قانونی ندارم ههههههههههه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان دارم برا شام بقیه عدس پلو با مرغ میزارم هههههههه من سری قبل 40 روز گرفتم یک دور 10 روز یک دور 7 ...

خداقوت😀

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
طرز تهیه مرغ دودی لطفااااا

• مرغ : 4 تكه
  • سس مايونز : يك قاشق غذاخوري
  • آب : 2 ليوان
  • نمك ، فلفل و زردچوبه : به ميزان لازم
  • روغن : به ميزان لازم
  • زعفران : نصف استكان
  • پياز : 2 عدد بزرگ
  • زغال: 2 عدد

ابتدا مرغها رو با نمک، فلفل و زردچوبه مزه دار کنید و یک ساعت بگذارید استراحت کنه.
در یک ظرف روغن بریزید و بگذارید داغ بشه
حالا مرغها رو با شعله کم سرخ کنید.
شعله کم به این علته که مرغ علاوه بر سرخ شدن مغز پخت هم بشه.
سس مایونز و  آب رو با هم مخلوط کنید و زعفران دم کشیده رو بهش اضافه کنید.
سس آماده شده رو کنار بگذارید.
پیازها رو بصورت کبریتی خلال کنید .
بعد از این که مرغها سرخ شد و تموم شد پیاز ها رو در همون روغن سرخ کنید و روغن رو دور بریزید.
مرغها رو کف ماهی تابه بچینید و پیازها و سس رو روش بریزید.
گاز رو روشن کنید و صبر کنید تا سس غلیظ بشه و حدود دو سه قاشق ازش باقی بمونه.
روی یک نعلبکی یا پیاله فویل بکشید و بگذارید وسط ماهی تابه
دو عدد ذغال بزرگ رو بزارید روی گاز خوب سرخ بشه و بگذارید روی فویل نعلبکی
دو سه قطره از روغن مرغ رو بریزید روی ذغال ها و به محض دود کردن سریع درب ماهی تابه رو بگذارید و اجازه بدید مرغها حسابی ذغالی و دودی بشن.

مقدار سس مایونز و آب بستگی به تعداد مرغها داره، هر چی مرغ بیشتر بشه طبعا از سس و آب و زعفران بیشتری استفاده ميشه. قانونش برای 4 تکه مرغ یک قاشق سس مایونز هست.

چلو گوشت حاج حسن شاندیز مشهد😍😍😍

خورش ماست اصفهان

کباب چنجه کاشان

بچه هامون ، بزودی میرن ! اونا مهمون ما هستن !بزرگترین اکتشاف برای من این بود که فهمیدم فرزندم یک مهمان است در خانه ام  و روزی از خانه ام  می رود.روزها با سرعت عجیبی میگذرد و او به زودی از من جدا می شود...به خودم گفتم: کدام مهمتر است؟ نظم خانه یا این که فرزندم به خوبی از من یاد کند؟کدام مهمتر است؟ خانه یا اخلاق و روحیه و حسن تربیت فرزندم؟چون دانستم که او مهمان خانه من است. این باعث شد اولویتم را تغییر دهم!بعد از این مهمترین چیز نزد من آرامش خاطر من و اوست.... شروع کردم به پیاده کردن نقشه ام، و طبعا مجموعه کمی از قوانین مهم را انتخاب کردم و خود را ملزم به اجرای آنها دانستم و مابقی چیزها را بدون هیچ قید و شرطی رها کردم. از عصبی شدن و داد و فریاد زدن کم کردم و به آرامش رسیدم.از وسواس هایم گذشتم و به خانه ای راضي شدم که مقداری بهم ریخته و نامنظم است و کمی شلختگی در آن به چشم می خورد. اما، فرزندی را تحویل گرفتم که آرامش دارد و از من و خشم هایم نمی نالد و رابطه ای قوی و زیبا بین ما حاکم گشته است.چون می دانم....او مهمان زودگذر خانه من است.                کودک عزیزم ! امیدوارم مهمانی خانه من زیباترین مهمانی زندگیت باشد.😍                                                                       
فلافل خوردم با کل بچه های کلاسمون و معلممون ترشی نوش ریخته بودن

دهنم آب افتاد ......منم یه ساندویچی  محل کارمون بود همین کار می کرد ولی دیگه زیاد میریخت شکمم درد گرفت آخرم بهداشت جمع اش کرد