2777
2789
عنوان

چیکار کنم اخلاقم باهاش بهتر بشه

137 بازدید | 14 پست

شوهرم بچه نیس که ۳۲ سالشه...تحصیلکردس تو اجتماع بوده و خیلی ادم کاری و منطقییه...

حالا من بهش اعتماد دارم ولی تا پامو میزارم بیرون و میام میبینم نشسته فیلم...دیده...

منم حسابی قاطی میکنم وقتی این اداشو میبینم..

چون روابط ما مشکلی ندارن واقعا

خلاصه یک هفته باهاش قهر بودم و سر سنگین...دیشب کلی لوسم کرده به غلط کردم افتاده بود...میگه وقتی اعصابم خرابه نگا میکنم ببخشید و اینا...بار اولش نیس ها

خلاصه میدونم این کارشو ترک نمیکنه چون ریشه در نوجونیش و عادتهاش داره..

میخوام باهاش خوب باشم دیگه

عالی..

حتی اگه ببینم سرچ کرده به یه ورمم نباشه..

میخوام ریلکس و اروم باشم و جوش نزنم..

کمکم کنین بچها یکم زود از کوره در میرم

#اسیر_شدیم_این_وقت_روز🙋‍♀️

وا مگه زن نداره چرا اینارو نیگا میکنه

تاکه بودیم نبودیم کسی کشت مارو غم بی همنفسی تا که رفتیم همه یار شدند خفتیم همه بیدارشدند قدرآیینه رو بدانید که هست نه درآن وقت افتادو شکست😘😘

بنظرم به روانپزشک‌ مراجعه کنید و به یه ورت هم باشه!چون ب زندگیت اسیب میرسونه برو پیش پزشک وازش بخوا کمکت کنه ترکش بدی 

از همین الان الان شروع میکنم با انرژی زیاد برخلاف همیشه!۱۲/۵از وزن ۹۰ هدف اول ۸۵ بعد ۸۰ بعد ۷۵ بعد ۷۰ بعد ۶۵!من میتونم قطعا میتونم 💪💪💪💪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم میدونم میبینه ولی به روش نمیارم پررو نشه ولی اخطار میدم ببینم چشاتو در میارم

به اینا نگاه کنید😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن جالبه نه منم خودم اول باورم نمیشد               یکی و دارم شب و روز به فکرمه😍😍.     طلبکاره پولشو میخواد😐
وا مگه زن نداره چرا اینارو نیگا میکنه

ببخشید گلم ولی ۱۰۰ درصد مطمعنم که خود ار ضایی نمیکنه اصلا...

فقط یه جور عادته...

اما مغز لنتی من این دلیل هارو قبول نمیکنه

تو مغازشون تبلت دارن برای نشون دادن مدل برای مشتری... این رو بگیرمم باز با اون میره حتما

شخص تا خودش نخواد درست نمیشه ، شاید بدیهای این فیلم هارو نمیدونه 

آرامش محض فقط بغلت   
شخص تا خودش نخواد درست نمیشه ، شاید بدیهای این فیلم هارو نمیدونه 

ماه قبل رفتم مشاوره.مشاور گفت ۸۰ درصد مردا میبینن..

خودتو اذیت نکن هر وقت بخاد میزاره زمین..

حالا ان شاءالله که از سرش بیفته ،خودتو زیاد اذیت نکن

چجوری اخه...

تو ذهنم اینکارش عین خیانته...

بعضیا هستن میگن ما میشینیم با شوهرمون باهم نگاه میکنیم...

من واقعا درکشون نمیکنم😑

اما میخام مثل اونا بیخیال باشم😪

چجوری اخه... تو ذهنم اینکارش عین خیانته... بعضیا هستن میگن ما میشینیم با شوهرمون باهم نگاه میکنیم. ...

بله عزیزم،خیانته،نگاه به بدن زنی دیگه،شنیدن صدای لذت زن دیگه،حرامه و خیانته، اونا که میشینن با شوهر میبینن، به نظرم عاشق شوهراشون نیستن که روشون حساس باشن،نمیدونم شما به دعا و این چیزا عقیده نداری؟

آرامش محض فقط بغلت