اینم بگم زندگی بعد از مرگ برای من مثل سفر به دنیای دیگه س و به هیچ وجه ناامیدی برام نداره
فقط بحث توشه راه هست
این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوقالعاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
همون توشه خیلی سخته مشکل اصلی من حجاب و نماز و غیبته 😥
مشکل منم حجابو نمازشه😥
لا حول و لاقوه(ت) ال بالله.خداجونمقول میدم اروم باشم و همه چیو به تو سپردم خودت واسمون حلش کن و بهناممو خوب خوب کن و بهم برش گردون.مرسی.بوس بوس💋❤❤❤💋😍.
چند روز پیش یکی از تاپیکای @سپاس ۱ رو خوندم خیلی برام معنی مرگ فرق کرد
اگه می تونی لینک بذار
یا بطور صحیح منشن کن
این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوقالعاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.
به نظرم خیلی ازداشته ها ونداشته های این دنیامون تقصیر مانبوده اما داشته های اون دنیامونو خودمون میسازیم پس بهتره براش برنامه ریزی کنیم طوری که اونور خیلی بمون خوش بگذره
چیز دیگه ای موند؟؟ البته منم این مشکلات و دارم شایدم بیشتر ولی کلا این 3 تا خیلی اساسیه دیگه
خداروشکر چیزای دیگه نیست مثلا با مردم خوش اخلاقم کمک میکنم به مردم با پدر مادرم خیلی خوبم دروغ نمیگم و...ولی این سه تا سختن.حجاب که سعی کردم نتونستم اصلا و ول کردم دیگه.نمازم میخونم ولی نه اونجوری که به دلم بچسبه .غیبتم سعی میکنم نکنم ولی گاهی بدجور از دستم در میره😓
نماز میخونم ولی اونجوری که راضیم کنه نه مثلا ساعت 3 ونیم میرسم خونه تا استراحت کنم دیگه میشه اخر وقت ...
باز خدا قبول کنه گلم.
لا حول و لاقوه(ت) ال بالله.خداجونمقول میدم اروم باشم و همه چیو به تو سپردم خودت واسمون حلش کن و بهناممو خوب خوب کن و بهم برش گردون.مرسی.بوس بوس💋❤❤❤💋😍.