2777
2789
عنوان

شب اداری دختر م

103 بازدید | 17 پست

دخترم پیش دبستانی میره شب اداری داره  که به خانواده پدریش رفته پدرش و عمو و عمه هاش تا 15 ، 16 سالگی این مشکل و داشتن دیگه خسته شدم از شستن نمیدونم با دارو و دکتر رفتن مشکل حل میشه یا نه کسی تجربه داره راهنمایی کنه

اره ببر دکتر قرص میدن؛پسر منم شب ادراری داره ولی برا اینه ک اون موقع ک از پوشک‌گرفتمش از یه شهر اومدیم یه شهر دیگه و باباش رفته سرکار ازمون دوره،روغن سیاهدونه جدیدا بهش میزنم خیلی بهتر شده

اخرش 

۱۵ ساااالگی ؟؟چقد زیاد 

اگه با دکتر نشد شبا زیرش تشک پلاستیکی بنداز شبا هم دو بار پاشو و نگاش کن یا بلندش کن ببرش دستشویی

خاطرات یک جنین ♡♡تا آخرش بخونین جالبه     بعضیا همچین میگن ما چال لپ داریم انگار چاه نفت دارن 😒😒 .....  حالا خوبه یه عضله تو صورتشون فلجه 😏😏....چطوری فلج😝😝😝😝                                                                                                  دیروز تو تاکسی بودیم رانندهه رفت بنزین بزنه با یه راننده دیگه دعواش شد یارو به راننده ما گفت : تو مسافر کشی ؟تو گوه کشی                                ما چهار تا هم تو ماشین تا آخرش فقط به افق خیره شدیم 😐               یه بار بابام کنتر گاز رو دست کاری کرد .....روزی ۱۳۰۰ تومن باید اداره گاز به ما میداد 😐😐                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۵  ۱۶ سالگی؟؟؟؟؟

ببرش دکتر بابا

اینکه اونا اینجوری بودن باعث نشی کوتاهی کنی

تو اعتماد بنفس بچت خیلی تاثیر داره

دکتر و روانشناس ببر حتما

خودت باش.          مگه خودت چشه؟؟؟

ببین چه ساعتی دستشویی میکنه مثلا اگه ساعت ۳ بود، تد ۲/۵ بیدارش کن ببرش دستشویی 

من همینکارو میکنم با دخترم البته صندلی دستشوییش رو میارم تو اتاقش همونجا جیش مبکنه و میخوابه

حتی اوایل که بیشتر جیش میکرد شبی دوبار اینکارو میکردم

اره ببر دکتر قرص میدن؛پسر منم شب ادراری داره ولی برا اینه ک اون موقع ک از پوشک‌گرفتمش از یه شهر اومد ...

عزیزم روغنو به کجا باید زد پهلوها؟دوست منم با پسرش همین مشکلو داره البته هنوز سه سالشه ولی خب سخته براش شستشوی هر روز

اللهم عجل لولیک الفرج

اگه ارثیه ک باید بذاری زمانش برسه ...زیرش تشک معمولی بنداز زیر اونم  ی مشما سفره ای چیزی...ازغروبم مایعات ممنوع..نصف شبم چندبار بیدارش کن بره دسشویی..دلت نسوزه بیدارش کن...هرچند ک باز ممکنه از دستش دربره ...اینا تجربیات زندگی ما بود .. ک چندین دکترم برده بودیم اما ب همون سن ک رسید دیگه خوب شد 

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
عزیزم روغنو به کجا باید زد پهلوها؟دوست منم با پسرش همین مشکلو داره البته هنوز سه سالشه ولی خب سخته ب ...

منم پسرم ۳سال ۳ماهشه؛شبا روغن رو میزنم زیر دلش و پهلو و کمرش ماساژ میدم به نظر خودم تاثییر داره میببنی چند روز خشک بعد ک شروع میکشه شب ادراری چند روز پشت سرهم ایطوره بازخوب میشه

اخرش 
۱۵  ۱۶ سالگی؟؟؟؟؟ ببرش دکتر بابا اینکه اونا اینجوری بودن باعث نشی کوتاهی کنی تو اعتماد بنفس ...

اره بعضیا اینجورین 

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
ن ارثی نیست لابد خونشون جوش متشنج بوده استرس داشتن اخه ۱۵ ۱۶ ساله خییلیه بخدا 

چرا عزیز ارثیه .داشتیم ک میگم دیگه .برادره من تا تقریبا 15 سالگی شب ادراری داشت تو خانواده پدرم داشتیم ...بعدش خوب شد 

دکترم بریدنش فایده نداشت؟؟

اره .یسری دکترمجاری ادرار ی دارویی داد تا وقتی اونو استفاده میکرد تقریبا خوب بود اما اون داروها تاثیر میذارن رو دستگاه اداریو.... اما ب اون سن ک رسید کامل خوب شد...میدونی اینایی ک بچ ههاشون این مشکلو دارن حتتتما باید زمینه ارثم درنظربگیرن استرس ندن ب خودشون بعد دنبال دارو باشن ..چون ارثی باشه باید وقتش برسه الللبته اگر مشکل مثانه وکلیه واین چیزا نباشه درکنارش..اما وااااقعا سخته هم مادر عذاب میکشه هم بچه ...