2777
2789

با خواهرشوهرم حرف میزدیم . چیزای برام تعریف کرد دلم بحاال همسرم خیلی سوخت . درکش میکنم انقد عصبی و بداخلاق کینه ای باشه و باهمه قهر کنه .. همسرم وقتی شش سالش بوده مادرش فوت کرده .. مادرشو جلوهمه بچه هاش رو حیاط خونه شستن.. وقتی پدر شوهرم میدیده بچه هاش گریه میکنن شب دعواشون میکنه میگه خفه شین . بعدشم که پدر شوهرم سریع زن گرفت . یه اتاق داشتن با زنش همیشه تو اون اتاق بوده حتی همه چی میخریده با زنش تو اتاق میخوردن.  خواهر شوهرم اون موقع ۱۵ سالش بوده . میگفت امیر گریه میکنه (شوهرم) دلش میخاسته تلویزیون ببینه اما زن پدرش تو اتاق نمیزاشته بره میگفته بیرون بازی کرده خاکیه.  اتاق کثیف میشه . .. میگفت امیر مینشته رو حیاط با کبوترا حرف میزده میگفته من مامانم مرده شما دیگه تنهام نزارین.  بعد کبوترا میرفتن گریه میکنه ب خواهرش میگفته بگو نرن.. یا مثلا آرزو خوراکی و ساندویچ داشته اما پدر شوهرم هیچوقت براش نمیگرفته و همش فکر زن جدیدش بوده . درک میکنم چرا الان همیشه وقتی از در میاد تو دستاش پر از خوراکیه برا منو دخترمون و من همیشه دعواش میکردم چرا آنقدر زیاد ب ما خوراکی میگیری ما که نمیتونیم انقد بخوریم .. حالا میفهمم چرا از وقتی منو عقد کرد دیگه پاشو خونه باباش نزاشت.  الان چند ساله پدرشو ندیده و من همیشه میگم آخه تو چجوری دلت ب بابات تنگ نمیشه .... بچها همسرم بچگیش خیلی سخت بوده همین باعث شده رو عصابش تاثیر بزاره.  خیلی کینه ای و بداخلاق .و عصبی من چجوری باهاش رفتار کنم 

از یه جایی به بعد دلت خوشبختی نمیخاد فقط میخای اذیت نشی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقد محبت كن 

ب قول بابام زن خيلي چيزارو بايد نديد بگيره و ب روي شوهرش نياره

وقتي ب عقب برميگردم حالم از خودم به هم ميخوره با ضعفام و كمبودام و بچه بازيام گند زدم به كل زندگيم حتي به آيندم😔😔                                                   نميدونم ازخودم بايد شاكي باشم يا از خدا ولي اينو خوب ميدونم كه با٢٠سال سن تحمل اين همه فشار عصبي ومالي واقعا خيلي سخته😭😭                                                       واقعاتنهام...دلم ميخاد برم يه جايي كه هيشكي نباشه. كسي رو ندارم بهش تكيه كنم درد دل كنم و دركم كنه خسته م ازاين همه بي كسي وسختي                                       اگر دوست داشتين براي حاجت دلمو ب ارامش رسيدنم صلوات بفرستين😔🙇🏻‍♀️

شت گریه م گرفت 😢😢😢 خیلی بهش محبت کن اصلا باهاش بد حرف نزن دوسش داشته باش بهش نشون بده چقدر تو زندگیتون مهمه

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud