2777
2789
عنوان

درخواست شوهرمو قبول کنم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1896 بازدید | 90 پست
عزیزم به اسم خودش میشه بعد ivfریسکه من سالها پول خرج کردم اخرشم نشد الان میگم کاش اون پولها رو میداد ...

الان بچه داری؟

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
ن دفعه قبلی ای وی اف کردم خودش داد 20 تومن هزینه شد ،ولی میگم مجدد بخوام انجام بدم شاید بگه پول نیس ...

ببین اگر منطقی بخوای زندگی کنی،زن و شوهری من و تو نداره، مایین، یعنی هردو باید تو زندگی خرج کنین، اگر نمیخوای بدونه پول داری، میتونی بگی هدیه مامانمه،بستگی داره شوهرت چجور شخصیته  داشته باشه،

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته ربطی به بچه داشتن و نداشتن نداره هر ادمی و هر زنی باید به فکر اینده خودش هم باشه  بنظرم ...

اینو بگم شوهرم آدم خوبیه فقط موندم چرا قبول نمیکنه 1 دانگ رو بنام من بزنه ،این رفتارش عجیبه

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
نه گلم جنین دارم ولی دیگه نرفتم 

وااای خدا کمکت کنه خیلی سخته 

اهان ببین اگه زندگیتون به اون مغازه وابستس بخرین فقط بگو به اسمتم بکنه

ن ،شغل داره درامدشم خوبه ،اون مغازه رو میخواد بگیره بده دست شاگرد 

وااای خدا کمکت کنه خیلی سخته

عزیزم ممنون به خاطر دعات اگه کمی فکر کنی زندگی همش با بچه نیست مردی که به خاطر بچه ادمو بخواد همون نخواد بهتره 

هیچ تعهدی نمیتونه آدمها رو کنار هم نگهداره مگر این که دلشون به بودن باشه 
شما شاغلی؟ درامد ماهیانه داری؟ یا این 60 تومن کل پشتوانه شماست؟ هر تصمیمی بگیری هواست باشه یک جوری ...

من قبلا شاغل بودم الان بیکارم ،همین 60 تومن رو دارم با طلاهام ،واقعا تنها پشتونه من هس

نه نگو، هرجور شده خودش تامین کنه، مگه فقط شمایی که بچه میخوای؟!  هم آی وی اف بشی، سختیا رو تحم ...

مشکل از منه،عذاب وجدان میگیرم بخاطر من اونم بچه نداره 

عزیزم ممنون به خاطر دعات اگه کمی فکر کنی زندگی همش با بچه نیست مردی که به خاطر بچه ادمو بخواد همون ن ...

اره درسته،شوهرم تا حالا چیزی نگفته ولی خودم هزار فکر ب سرم میزنه،میترسم از آینده بدون بچه

ن دفعه قبلی ای وی اف کردم خودش داد 20 تومن هزینه شد ،ولی میگم مجدد بخوام انجام بدم شاید بگه پول نیس ...

خدا دامنت رو سبز کنه معجزه وار باردارشی بدونه نیاز به اینکار

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم