2777
2789
عنوان

درخواست شوهرمو قبول کنم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1896 بازدید | 90 پست
ببخشیدا ولی درکل خیلی ساده هستی، همینه که اینجوری برخورد میشه باهات

😥

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
من قبلا شاغل بودم الان بیکارم ،همین 60 تومن رو دارم با طلاهام ،واقعا تنها پشتونه من هس

قبلا کجا کار می کردین؟ نمیشه برگردین سرکار؟ 

اگه خواستی ندی پولو بگو من فقط همین پولو درام و اگه این دستم نباشه همش نگرانم و اظطراب دارم و اینا هم واسه بچه دار شدن بد هست. بگو شما دلیلت چیه که به اسم من نمیکنی؟ که حداقل منم خوشحال باشم که با پولم چیزی هر چند کم به اسمم هست؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا دامنت رو سبز کنه معجزه وار باردارشی بدونه نیاز به اینکار

ممنونم 

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
قبلا کجا کار می کردین؟ نمیشه برگردین سرکار؟  اگه خواستی ندی پولو بگو من فقط همین پولو درام و ا ...

پرستارم ،دیگه سرکار نمیرم ،فعلا نمیخوام برم سرکار چون دنبال درمان هستم ،براش توضیح دادم دلایلم رو ،اونم مث اینکه دلیلی نداره همینجوری دوس نداره 

اره درسته،شوهرم تا حالا چیزی نگفته ولی خودم هزار فکر ب سرم میزنه،میترسم از آینده بدون بچه

به خدا بسپر درست میشه دوست من چندین بار ivfوiuiانجام داد نشد اخرش رفت یک خانم صیغه بارداری به روشiuiگرفت مثل رحم اجاره یک پسر خوشگل شد فقط باید خدا بخواد عزیز

هیچ تعهدی نمیتونه آدمها رو کنار هم نگهداره مگر این که دلشون به بودن باشه 
به خدا بسپر درست میشه دوست من چندین بار ivfوiuiانجام داد نشد اخرش رفت یک خانم صیغه بارداری به روشiui ...

بله منم متوجه شدم فقط خدا باید بخواد ،انشالله خدا ب هممون رحم کنه ،انتظار خیلی سخته

بله منم متوجه شدم فقط خدا باید بخواد ،انشالله خدا ب هممون رحم کنه ،انتظار خیلی سخته

بله سخته درک میکنم ولی فقط باید خدا بخواد جنین های من گریدaدکتر گفت عالی گفتم دیگه مشکل حل ولی نشد 😥😥

هیچ تعهدی نمیتونه آدمها رو کنار هم نگهداره مگر این که دلشون به بودن باشه 
پرستارم ،دیگه سرکار نمیرم ،فعلا نمیخوام برم سرکار چون دنبال درمان هستم ،براش توضیح دادم دلایلم رو ،ا ...

حالا اگه نخره خیلی ضرر میکنه؟ پولتونو بزار تو بانک سود بگیر ازش و بهش بگو بره باقی وام بگیره شما برای اینکه کمک کنی سود پولو بهش میدی تا کمک قسط وام باشه. اینجوری هم شما پولتو داری هم اون به هدفش میرسه

حالا اگه نخره خیلی ضرر میکنه؟ پولتونو بزار تو بانک سود بگیر ازش و بهش بگو بره باقی وام بگیره شما برا ...

اون ک منم پول ندم میخره ،میتونه جورش کنه ،میخواستم ببینم بهش پول بدم با این شرایط یا نه،آخه خانوادشم خودشونو شریک  ملک میدونن این بده

اون ک منم پول ندم میخره ،میتونه جورش کنه ،میخواستم ببینم بهش پول بدم با این شرایط یا نه،آخه خانوادشم ...

نه پس نده. بهش بگو من فقط اینو دارم و بهم ارامش میده. مهم اینه تو میتونی بخری پس لطفا این پولو بیخیال شو

نه پس نده. بهش بگو من فقط اینو دارم و بهم ارامش میده. مهم اینه تو میتونی بخری پس لطفا این پولو بیخیا ...

باشه عزیزم ،اگه نزد بنامم میگم نمیدم 

باشه عزیزم ،اگه نزد بنامم میگم نمیدم 

اصلا حرف اینکه بزن به نامم تا بهت بدم نزنو معلومه نمیخاد بزنه به نامت شاید از خانوادش میترسه یاغرورش نمیزاره. شما هم نگو بهش. اینجوری بهش بر میخوره. بگو هر چقدر فکر میکنم دلم میخاد این پولو داشته باشم و بهم اعتماد به نفس و ارامش میده بخصوص الان که دیگه نمیخام تا یک مدت برم سر کار

اصلا حرف اینکه بزن به نامم تا بهت بدم نزنو معلومه نمیخاد بزنه به نامت شاید از خانوادش میترسه یاغرورش ...

بله متاسفانه ترس از خانوادشه😧

عزیزم کلاس ورزش هم حتما ثبت نام کن برو. ولی کلا گذاشتن کار کنار کار اشتباهی هست زندگی عادی داشته باش ...

وای خدا کمک کنه،ی بچه داشته باشم پول ووطلا برام مهم نیس ،،،میگه بیا کالا پزشکی میزنیم اون مغازه رو میدمش دست تو