2777
2789
عنوان

نمیدونم نفرین کسی پشت زندگیمه اخه...

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 37 پست
تو رو‌خدا برام دعا کن بتونم دوباره نماز بخونم ارامش برگرده ب زندگیم یعنی لحظه ب لحظه دارم ازشوهرم دو ...

حتمااینکارومیکنم اگراذن دعاکردن روبهم بده خدا

ولی خودت چرادعانمیکنی؟دعاکن خودت

👈به حقوق دیگران احترام بگذاریم👉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم بخاطر بچه تو دلم ساکتم دل برا بچم میسوزه بابچت خوب رفتا کن گوربابای شوهر

نمیشه اخه چطوری؟وقتی ناراحتی وقتی اعصابت خورده بخدا من اونقدر شادوشنگول بودم‌ک‌نگو الان اصلا افسردگی گرفتم حوصله بچمو نذارم الهی بمیرم براش 

نمیشه اخه چطوری؟وقتی ناراحتی وقتی اعصابت خورده بخدا من اونقدر شادوشنگول بودم‌ک‌نگو الان اصلا افسردگی ...

من هرچقدرم غصم بگیره باز قربون صدقش میرم بچه نعمته مال خود ادمه شوهر بزار جهنم بشه غریبس قدر نعمت خدارو بدون ونازشو بکش خیلیا حسرت بچه دارن

خدا من همیشه به بزرگی توایمان دارم واینکه همیشه کنارمی بازم کمکم کن بهت نیاز دارم بهم لیاقت مادری عطاکردی ودراوج ناامیدی چراغ خونمو پرنورتر کردی تو خودت مواظب عزیز تودلم باش همیشه خودم رو به تو سپردم خداااایا جگر گوشمو فقط به تو میسپاارم خدا اون نفس منه میدونی که امیدم رو ناامید نکن الهی امین 💕💖قربون صدای قلبت امیدمادر😍
نه مشکلی نداره مشکلش منم میگه همش غرمیزنی ولی بخدا غر نمیزنم بهش میگم امروز بیکاری بریم‌حرم وسط هفته ...

ميدوني مشکل ما زنا اينه که سیاست نداریم خیلی هامون،  باید کاری کنی که خودش بگه بریم بیرون، نه شما بگي و اون بگه نه و لج کنه بعدشم شما ناراحت بشی و به چشمش بیاد و بهت بگه غر میزنی،، باید کاری کنی که متوجه رفتار بدش بشه و خودش پيشقدم بشه،  وگرنه با قهر و دعوا چیزی حل نميشه 

ای خوشا عشقی که عقلش حاصل است ای خوشا عقلی که فرمانش دل است..... 
دعامیکنم ولی نماز نمیخونم بخدا من اینطوری نبودم من سیدم اونقدر نماز وقران میخوندم ک نگو همه نظرم میک ...

شایدبخاطرهمونه  

اینارم نمیگفتی بهتربود

فکرکن وباخداحرف بزن

خداازمنیت وناامیدی خوشش نمیاد

ميدوني مشکل ما زنا اينه که سیاست نداریم خیلی هامون،  باید کاری کنی که خودش بگه بریم بیرون، نه ش ...

من اصلا مشکلم بیرون رفتن نیست بخدا حاضرم یکماهم نرم بیرون ولی بهش میگم اگه خسته ای ازسرکار بیا خونه چرامیری بادوستات میری بیرون جای اینکه بااونا بری بیاخونه کنار زن وبچت بشین یه میوه ای بخور حرفی بزن بابچت بازی نکن ن اینکه دیرمیای وقتیم‌میای سرت گوشیه شام میخوری میخوابی 

ميدوني مشکل ما زنا اينه که سیاست نداریم خیلی هامون،  باید کاری کنی که خودش بگه بریم بیرون، نه ش ...

هرکسی شیوه ی خودشوداره...

درست نیست؟!

حالااگه به اصطلاح این سیاست بازیای زنانه ماکه بهم یادمیدیم درموردیه بنده خداجواب ندادچی؟؟؟

به جا اینکه راپورت همو بدید حرف بزنین سنگاتون رو وا بکنین ، خمس و زکات ، نماز اول وقت ، گفتگو ، و ار ...

امشب باهاش حرف زدم یکم بعد گفت انقدرحرف نزن اسکول میخوام بخوابم اصلا دنیارو سرم‌خراب شد کلی حرفای قشنگ بهش زدمو ازش تشکر کردم بخاطر کارای خوبش امااون....