2777
2789

سلام عزیزان من یکسالی این پلی رو دارم و موقع پریودیم ب مشکل میخورم قبلت قرص پروژسترون داشتم خوردم بعد یادم نیست دکتر گفت چنتا بخور الان پری نشدم کسی هست استفاده بکنه همیشه بدونه 

واقعا پلی کیستیک درمانی نداره ن اضافه وزن دارم ن چیزی اصلا نمیدونم چرا پلی کیستیک گرفتم 

ترس اینکه بعدا بچه دار نشمو دارم موندم دیگه 

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌
پلی کیستیک  همون کیست تخمدانه؟؟

بله عزیزم تنبلی تخمدان 

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قرص,مدروکسی از ۱۶ قاعدگی شبی ۲تا ب مدت ۱۲ شب

تاحالا نخوردم ولی قرص پروژسترون خوردم دکتر بهم گفت ۵ روز از روزی ک باید قاعده بشی اگه گذشت و نشدی بخور ولی یادم نیست تعدادشو 

عزیزم منم پلی کیستیک دارم ی مدتم دارو مصرف کردم تا کیستم از بین رفت. تجربه شخصی خودم که برا بی نظمی پریود فوق العاده بود خوردن کاچی تو دو سه روزه اول پریوده. چون یجا خونده بودم از سردیه

من پلی کیستیک داشتم از خیلی قبل.همیشه پریودام دیر به دیر بود.ولی بعد اقدام زود زود بچه دار شدم .الانم بعد به دنیا اومدن بچم دارم.از کم تحرکیه.من هر وقت چند دوره میرم باشگاه و ورجه ورجه میکنم پریود میشو.الانم قرص ضد بارداری میخورم .زیاد هم وزنم بالا نیست ولی کم تحرکم دیگه.موی زائد و اینام ندارم 

عزیزم منم پلی کیستیک دارم ی مدتم دارو مصرف کردم تا کیستم از بین رفت. تجربه شخصی خودم که برا بی نظمی ...

واقعا از بین رفت 

پس چرا دکتر من برام دارو ننوشته بهمم گفت از بین نمیره 😥😥😥چه داروهایی خوردین .منم تو طب سنتی بهم گفتن ک از سردی و حمام تو دوران قاعدگی اما ادم تو دوره قاعدگی حمام نره اذیت خیلی ولی هرچی مراعات کردم فایده نداشت

وا وقتی از وقت پریودت گذشت ک دیگ لازم نیست بخوری اینجوری ک بدرد نمیخوره این قرص واسه تنظیم پریودیه ...

اخه دفعه قبل خوردم همون امپولیه ک دکتر وقتی کسی پریود نشه میده اما بهم گفت دفعه بعد امپول نمیخواد این قرصارو مصرف کن 

فقط پلی کیستیک ها رازیانه نباید بخورن حواست باشه.با تنبلی تخمدان اشتباه نگیری 

پلی کیستیک همون تنبلی تخمدان نیس مگه

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ.