2777
2789

دخترم ۷ روزشه..۶ روزگی بردمش شنوایی سنجی .اول یه دستگاه گذاشت تو گوشش بچه ب صدا واکنش نشون داد..گفت تو خانوادتون مشکل شنوایی ندارین منم گفتم داداشم ..گفت ی تست دیگم بگیر..ی چیزایی ی پیشونیش و گردنش وصل کرد..اول گرفت جواب نداد ..بعد بهم گفت دستتو اروم بزار رو پیشونیش ولی فشار نده..منم گذاشتم تست جواب داد..دکتر گفت خوبه ولی نامه داد برا ۶ ماهگی ک دوباره ببرمش...الان ب صدا واکنش نشون نمیده..ظهری خونه ساکت بود کنارش دراز کشیده بودم .سرفه کردم ی کوچولو از جاش پرید..ولی بازم نگرانم..بیاین بگین از کی ب صدا واکنش نشون میدن ..از چند ماهگی..

۷ روزشه هاااا یکم بزار بزرگتر شه .

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی نیست الکی نگرانی 

من ب دخترم گفتن آب تو گوششه ونمیشنوه دخترم واکنش نمی‌داد ن اینکه خدایی نکرده ناشنوا باشه آروم بود بردمش شنوایی سنجی گفت خوبه مشکل نداره ولی شش ماهگی برش گردون ودیگه برش نگرد ندم الان سه سالشه وشکر خدا خوبه

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍
بچه ها اگه میدونین بگین..خیلی ناراحتم

سنش کمه

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍

اصلا نگران نباش خیلیییی زوده برای واکنش نشون دادن، تازه ۶ ماهگی رو انگار همه باید ببرن چون به منم گفتن بیا

دوستای گلم لطفا در مورد کمک ها و سوالاتی که میپرسم خدا رو در نظر بگیرید و بعد بهم جواب بدید... برام مهمه که راهی که جلوی پام میزارید رضایت خدارو در پی داشته باشه... ممنونم❤
هیچی نیست الکی نگرانی  من ب دخترم گفتن آب تو گوششه ونمیشنوه دخترم واکنش نمی‌داد ن اینکه خدایی ...

ب منم‌نامه ارجاع داد..تست اولش ک خواب بود دکتر گفت خوبه..تست دومشم گفت خوبه ولی ی جوری گفت..بعدش نامه داد بدای ارجاع..شوهرم میگه اگه خدای ناکرده اگه مشکلی بوده باشه مگه دکتر مرض داره بگه خوبه..ولی چیکارکنم ک وسواس گرفتم

برا بچه منم سالم بود اما گفت شس ماهگی باز بیار...فکر کنم به همه میگن

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.
وای خیلی زوده خب..بچه هفت روزه چه واکنشی انتظار داری نشون بده...باهاش،حرف بزن ببین چجوریه ـمییفهمی ق ...

شوهرم الان اهنگی ک دوران بارداری براش میزاشتمو. گذاشت ..حالا من ک ندیدم ولی شوهرم گفت چشماشو ب سمت صدا برگردوند

ب منم‌نامه ارجاع داد..تست اولش ک خواب بود دکتر گفت خوبه..تست دومشم گفت خوبه ولی ی جوری گفت..بعدش نام ...

بخدا برای ویزیتاشونو