ب منمنامه ارجاع داد..تست اولش ک خواب بود دکتر گفت خوبه..تست دومشم گفت خوبه ولی ی جوری گفت..بعدش نام ...
هفت سال تمام ب دخترم ی دکتر گفت مشکل قلب داره همیشه نوارواکو فقط برای پول بردم ی دکتر دیگه بخدا گفت مشکلی نداره،، نه قرصی میداد ن دارو خسته م کرده بود.... دیگه گفتم این الکی میگه
به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍
مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.
شوهرم الان اهنگی ک دوران بارداری براش میزاشتمو. گذاشت ..حالا من ک ندیدم ولی شوهرم گفت چشماشو ب سمت ص ...
خب دیگه سالم پس خدارشکر...این شنوایی سنجا فقط،بیخود ادمو نگران میکنن منکه توی یک ماهگی دخترم بردمش گفت یه گوشش فلانه دوباره ماه بعد بیار...گفتم برو بابا دلت خوشه.....هیچوقت نبردمش.انقدر بچه گریه کرد زیر اون دستگاهش یک ساعت نگه داشته بود....واقعااعتمادی بهشون نیس نه به دستگاهاشون نه تشخیصاشون......