2777
2789
عنوان

شنوایی سنجی نوزاد..بچه ها بیاین توروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 5714 بازدید | 24 پست
ب منم‌نامه ارجاع داد..تست اولش ک خواب بود دکتر گفت خوبه..تست دومشم گفت خوبه ولی ی جوری گفت..بعدش نام ...

هفت سال تمام ب دخترم ی دکتر گفت مشکل قلب داره همیشه نوارواکو فقط برای پول بردم ی دکتر دیگه بخدا گفت مشکلی نداره،، نه قرصی میداد ن دارو خسته م کرده بود.... دیگه گفتم این الکی میگه

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍
برا بچه منم سالم بود اما گفت شس ماهگی باز بیار...فکر کنم به همه میگن

ویزیت بگیرن فقط

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند وقتشه...

الان ده سال

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.
چ‌جوریه

من نبردم ولی واسه سنجش پسرمو بردم اون اقایی که سنجش انجام میداد به یه خانمی گفت برای اطمینان ببرید

نه اینکه حرف نباشه هست خیلی هم هست اما دل شکسته ها خوب می دانند غم که به استخوان برسد میشود سکوت...
من نبردم ولی واسه سنجش پسرمو بردم اون اقایی که سنجش انجام میداد به یه خانمی گفت برای اطمینان ببرید

انجامش دادم دیگه تست دومه ک ی چیزایی ب پیشونی و پشت گردن وصل کرد..بعد تست و انحام داد..تو برگه سنجش تیک گذر و علامت زد ولی گفت ۶ ماهگی بیارش

شوهرم الان اهنگی ک دوران بارداری براش میزاشتمو. گذاشت ..حالا من ک ندیدم ولی شوهرم گفت چشماشو ب سمت ص ...

خب دیگه سالم پس خدارشکر...این شنوایی سنجا فقط،بیخود ادمو نگران میکنن منکه توی یک ماهگی دخترم بردمش گفت یه گوشش فلانه دوباره ماه بعد بیار...گفتم برو بابا دلت خوشه.....هیچوقت نبردمش.انقدر بچه گریه کرد زیر اون دستگاهش یک ساعت نگه داشته بود....واقعااعتمادی بهشون نیس نه به دستگاهاشون نه تشخیصاشون......