2777
2789
عنوان

دختر عمم خیلی تحقیرم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1261 بازدید | 63 پست
😂😂😂😂

من که داشتم از همسر اولم جدا میشدم. یکی از اقوام مشترک ما، مرتب میومد و از اون تعریف میکرد که اینطوری بود اونطوری بود، من واکنشی نداشتم. مدام میومد و با این حرفهاش ما رو آزار میداد. 

خودش هم دختر داشت و بدش نمیومد اون دخترش رو بگیره. به معنی واقعی کلمه از جدایی ما خوشحال بود و نمیتونست نشون نده. زد و گذشت و من کمتر از یکسال با کسی ازدواج کردم که به معنای واقعی کلمه ارزو و دست نیافتنی بود برای حتی بهترین دخترای فامیل و کل خاندان. جدا از تو دهنی که خورد. بعد اومد با عجز و لابه و گل و شیرینی به امید اینکه با من رفت و آمد داشته باشه و اون موقع دمش رو بریدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودش مجرده یا متاهل ؟ یه جورایی انگار بهت حسودی میکنه.  ازش سرتری ؟ تو تحصیلات یا هرچی ؟

نه بابا تو هیجی سر نیستم

اون خوشگلتره

خودشم تحصیلات داره

انگار لذت میبره وقتی بهم تیکه میندازه

امشب یادم امد حرفاش کلی گریه کردم

عجبااا

بی خیال، به جا این کارا به مامان بابات بگو کل فامیلو خبر نکنن، بگو خوشم نمیاد اگه قراره این کارو کنین نمیخاد بیان اصلا

حس من به نی نی سایت، به ترتیب😉
نه بابا تو هیجی سر نیستم اون خوشگلتره خودشم تحصیلات داره انگار لذت میبره وقتی بهم تیکه میندازه ...

انقد ضعیف نباش . به نظر من که خوشگلی و تحصیلات و پول شعور نمیاره . دخترعمه ت خیلی بیشعوره باهاش کات کن تا خودت راحت باشی . رک بگو مشکلت چیه با من که این حرفا رو میزنی ؟ چرا ناراحتی تو بروز نمیدی جلوش وایستا . 

ولش کن بابا،حرص الکی میخوری چیکار!

همون روز باید میشوندیش سر جاش که نکردی،حالا دیگه فایده نداره!

هر کی در حد شعورش حرف میزنه

الهی سوسک شین که موهاتونو چتری کوتاه میکنید بهتون میاد،من یه بار چتری کوتاه کردم شبیه اسب های کالسکه شدم  
انقد ضعیف نباش . به نظر من که خوشگلی و تحصیلات و پول شعور نمیاره . دخترعمه ت خیلی بیشعوره باهاش کات ...

نمیخام خوشحال شه

من کلا هیچی نمیتونم بگم 

اصلا درمقابلش لال میشم

نمیخام خوشحال شه من کلا هیچی نمیتونم بگم  اصلا درمقابلش لال میشم

باید رو خودت کار کنی.

نتونستی جواب بدی بلند شو برو تا کم محل بشه.

ولی باید از خدا بترسه خدا نکرده شرایطی پیش بیاد  یهو بزاره یجایی حالش را بگیره .