2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تا۵ ماه حالم بد بود،احساس میکردم دنیاروسرم خراب شده ،خیلی گریه میکردم مخصوصا وقتی تنها میشدم زجه میزدم

ولی به مرور حالم بهتر شد.الان پسرم ۲۰ ماهشه کسی بزنتمم اشکم درنمیاد

خدایا کمک کن تا کسی رو قضاوت نکنم،تواین پستی و بلندی زندگی دچارلغزش نشم.میخوام قلبم مثل آینه صاف بشه

دائم گریه افکار بشدت زیاد خودکشی .. حتی یک ثانیه هم نبود ک فکر خودکشی نداشته باشم ... بچم شش ماهش ک ...

این هورمون چیکار میکنه با آدم...بعضیا اصلا نه افسردگی میگیرن و نه درک میکنن

خیلی بده چجور از این افکار خلاص شیم ...🥺

تو اشتباه منو نکن برو دکتر منم اشتباه کردم همون موقع نرفتم هرروز که نمیشه با این افکار ادامه داد اونم با یک نوزاد واقعا سخت تره

تو اشتباه منو نکن برو دکتر منم اشتباه کردم همون موقع نرفتم هرروز که نمیشه با این افکار ادامه داد اون ...

رفتم دکتر تازه دارو شروع کردم ...ولی یه حسی میگ دارو نخور انگار بهش حس بد دارم اینطوریه ...