2777
2789
عنوان

خستم بریدم از این زندگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1082 بازدید | 77 پست
کتک زدنش که اصلا قابل توجیه نیست ولی خدایی بشین فکر کن چه موقع هایی میزنه؟؟ آیا تو حساسیتهاش رو شناخ ...

نه بخدا سال ب سال ی لباس واسم نمیخره منم نمیگم ی غذا بیرون با هزارتا قور میبره لباس حونم همه ماله دخترایامه اصلا منم نق نمیزنم بگم بگیر چون انقدر غرور دارم ی بار بگم نگیرع ولش میکنم تو غذا پختنم همیشه سرفه جویی میکنم من اگه اعتراض کنم میپره بهم پول دکتر ب زور میده کمر درد میکنه پول نمیده برم دکتر

برام دعا کنید به حق این ماه عزیز منم مامان بشم لطفا صلوات بفرستین برام‌😚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدوارم اول حسابی فکر کنی بعد همونو عمل کنی. عملم کردی پای حرفت بمون و هرگز برنگرد. حالا رفتی باید ...

میدونم راه سختی پیش دارم

ببین بزار بهت بگم که دور از جون طلاق به این آسونی هام نیست، چون یکی از نزدیکانم داره طلاق میگیره بهت میگم، با اینکه دلایلشون برای طلاق خییییلللی محکم هست و به هر کس بگی میگه صددرصد طلاق، ولی الآن که برای مشاوره های قبل طلاق توافقی میرن انگار هر دو پشیمون شدن، به خاطر همین میگم شما که مشکلتون خیلی حاد نیست حتما به هم لرمیگردید باز، فقط اگر بری خونه بابات ممکنه حرمتا شکسته بشه، مگراینکه یه خانواده خییللی فهمیده و منطقی داشته باشی که بتونن از شوهرت تعهد و امتیاز بگیرن وگرنه شرایط بدتر میشه

بشین با خودت فکر کن که اگر بری خونه پدرت چه اتفاقی میوفته؟ اگر طلاق بگیری و همونطور سربار پدر و مادرت بشی چه طوره؟؟ اگرم دوباره ازدواج بکنی آیا مورد بهتری از همسر الآنت گیرت میادش؟؟؟ بشین قشنگ فکر کن، بیگدار به آب نزن عزیزم

بشین با خودت فکر کن که اگر بری خونه پدرت چه اتفاقی میوفته؟ اگر طلاق بگیری و همونطور سربار پدر و مادر ...

اول اصلا ازدواج نمیکنم چون با اینکه دلم شکسته از شوهر هیچ وقت از عشقم کم نمیشه بهش و طلاق نمیخوام بگیرم فقط میخوام واسه همیشه ترکش کنم اونم خواست بره زن بگیره 

اول اصلا ازدواج نمیکنم چون با اینکه دلم شکسته از شوهر هیچ وقت از عشقم کم نمیشه بهش و طلاق نمیخوام بگ ...

خب پس چرا با خودت لج میکنی عزیزم؟؟؟ تو که دوستش داری چرا با یه سری مشکلات که قابل حل نیست نمیسازی؟؟؟ مثلا فرهنگ شهرستان رو که تو نمیتونی تغییر بدی، پس سعی کن حرص نخوری، زیاد توجه نکن، یه سری چیزا رو هم که میتونی تغییر بدی تلاشت رو بکن، مثلا اگر شوهرت پول داره میتونی با یه ترفندای زنانه کاری بکنی که برات خرج بکنه و واست خسیسی نکنه، مرد اگر ببینه زنش مقتدره و حسابگر و میدونه چه جوری و کجا خرج کنه باخیال راحت بهش پول میده، طریقه طرح نیاز و خواسته ات رو هم باید بلد باشی که چه جوری به همسرت بگی که قبول بکنه

خب پس چرا با خودت لج میکنی عزیزم؟؟؟ تو که دوستش داری چرا با یه سری مشکلات که قابل حل نیست نمیسازی؟؟؟ ...

متاسفانه من اصلا سیاست زنانه ندارم 

اخه میترسم افسرده بشم اون منو نخواهد امشب انقدر ناراحتم کرد خونه برادر شوهر تمام بدنم داغ شده بود لرزم گرفته بود با سردرد شدید ابروم رفت با این شکلی شدم راسش دشمنم زیاد دارم انگار خوشحال شدن از حال بدم میترسم افسرده بشم با خاری برگردم خانه پدریم

روی هم رفته از صحبتات اینطور متوجه شدم که یه ذره کم حوصله شدی، رفتی توی فاز منفی و فقط بدی هارو میبینی، خودت رو سرگرم بکن که به چیزای منفی فکر نکنی، مثلا اگر نزدیکتون کلاسای فنی حرفه ای هست حتما شرکت کن، هم وقتت پر میشه و هم یه فن یا هنر یاد میگیری که بعدها به دردت میخوره، اگر احساس میکنی افسرده شدی هم با ناز و ... به شوهرت بفهمون که بیشتر به محبتش نیاز داری، اگر میتونید یه مسافرت دونفره برید، خیلی برای تحکیم رابطه خوبه

متاسفانه من اصلا سیاست زنانه ندارم  اخه میترسم افسرده بشم اون منو نخواهد امشب انقدر ناراحتم کر ...

به نظرم هر دختری که ازدواج میکنه باید یه سری سیاستها رو بلد باشه، کاری نداره که، با این اینترنت و فضای مجازی راحت میتونی یاد بگیری، مثلا صوت طریقه طرح نیاز که دکتر حبشی داره رو حتما توی نت دانلود بکن گوش کن، خییللی به دردت میخوره، بعدم هی به خودت تلقینهای بد نکن، همش با خودت فکرای خوب بکن و به زندگیت انرژی مثبت بفرست، انشاالله که بهتر میشه زندگیت