2777
2789
عنوان

خستم بریدم از این زندگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1082 بازدید | 77 پست
قشنگ فکراتو بکن، اگر یک درصد فقط یک درصدم احتمال میدی که شاید برگردی هرگز نرو

نمیدونم اولین باره میخوام برم فک نکنم برگردم دیگه

برام دعا کنید به حق این ماه عزیز منم مامان بشم لطفا صلوات بفرستین برام‌😚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونم انگار لیاقت ندارم نمیشم دوسال منتظرم 

خخخخخ عین من..... اما من به زور بعد دوسال از خدا گرفتم... حالا میخوام با یه بچه جدا بشم و میفهمم خدا چقد دوسم داشت که بچه نمیداد و من نفهمیدم ... اول مشکلاتتو حل کن.... بچه مشکلاتو بیشتر میکنه 

اخه خستم کرده دارم افسرده میشم سه ساله  کاملا زندونیم تو خونه

فقط همین؟ دست بزن فحش به زبون بی مسئولیت و... خائن  معتاد بی پول دروغگو نیست؟ 

خدایا کمکم کن تا باحرفهام دلی رو نشکنم و عشقی رو به نفرت تبدیل نکنم 
انشالله مشکلت حل بشه ولی چرا نامفهموم تاپیک میزنین . نصفه یه چیزو گفتن خوب نیست 

نوشتم سه ساله امدم تو شهر غریب زندانیم تو خونه از شهر بزرگ امدم روستا اونم تفاوت فرهنگ ک خیلیه

نمیدونم اولین باره میخوام برم فک نکنم برگردم دیگه

ببین اگر شک داری اصلا اینکار رو نکن، چون فایده ای به جز افتادن حرف زندگیتون توی دهن بقیه نداره، عزیزانتون رو ناراحت میکنید و دشمناتون رو شاد، به جای اینکار خواهرانه بهت میگم بشینید خودتون حلش بکنید، با این لحن صحبتت مشخصه خودتم صددرصد مطمین نیستی و زندگیت رو دوست داری هنوز

فقط همین؟ دست بزن فحش به زبون بی مسئولیت و... خائن  معتاد بی پول دروغگو نیست؟

چرا اعصبانی میشه کتک میزنه خیلیم دروغ میگه مثلا میگه این کار میکنم نمیکنه کلا زندگیش پنهانه خسیسه زیااااااد

ببین اگر شک داری اصلا اینکار رو نکن، چون فایده ای به جز افتادن حرف زندگیتون توی دهن بقیه نداره، عزیز ...

حس میکنم داره از دوست داشتن من سواستفاده میکنه یعنی کلا همش خرم میکنه 

چرا اعصبانی میشه کتک میزنه خیلیم دروغ میگه مثلا میگه این کار میکنم نمیکنه کلا زندگیش پنهانه خسیسه زی ...

اگه بده تا بچه نداری جدا شو . بعد ازبچه دیگه نمیشه صد برابر الان باید تحمل کنی 

چرا اعصبانی میشه کتک میزنه خیلیم دروغ میگه مثلا میگه این کار میکنم نمیکنه کلا زندگیش پنهانه خسیسه زی ...

امیدوارم اول حسابی فکر کنی بعد همونو عمل کنی. عملم کردی پای حرفت بمون و هرگز برنگرد. حالا رفتی باید تازه کار پیدا کنی تا وبال پدر مادرت نشی ای خدااااا به همه خودت کمک کن چرا اینقدر مردها دل خون میکنن آخه 

خدایا کمکم کن تا باحرفهام دلی رو نشکنم و عشقی رو به نفرت تبدیل نکنم 
اگه بده تا بچه نداری جدا شو . بعد ازبچه دیگه نمیشه صد برابر الان باید تحمل کنی 

بخاطر همین میخوام برم احساس میکنم سواستفاده شد به احساسم و صداقتم با خانواده شوهر باید خودم بکشم تا حرفم متوجه بشن اصلا کسی ندارم تو این شهر برم بهتره

کتک زدنش که اصلا قابل توجیه نیست ولی خدایی بشین فکر کن چه موقع هایی میزنه؟؟ آیا تو حساسیتهاش رو شناختی که باعث عصبانیتش نشی؟؟ دروغ گوییش هم شاید زیاد گیر میدی که مجبور میشه دروغ بگه، در رابطه با خسیسیش هم شاید زیاده خواهی میکنی، اگر دلایل اینکاراش اینایی که من گفتم از سمت شما نبود و مشکل از شما نبود باید ببری پیش مشاور باهاش صحبت بکنه وگرنه خودت باید توی رفتارت تجدیدنظر بکنی

خصوصیت خوبم داره؟

چی بگم زبون بازه انقدر پیش همه عزیزه 

الان انقدر دلگیر خصوصیت خوبی ازش یادم نمید چون حس میکنم همش فیلم بوده اخه خودش همش میگه من هنر پیشه خوبیم با سیاستم