خخخخخ عین من..... اما من به زور بعد دوسال از خدا گرفتم... حالا میخوام با یه بچه جدا بشم و میفهمم خدا چقد دوسم داشت که بچه نمیداد و من نفهمیدم ... اول مشکلاتتو حل کن.... بچه مشکلاتو بیشتر میکنه
ببین اگر شک داری اصلا اینکار رو نکن، چون فایده ای به جز افتادن حرف زندگیتون توی دهن بقیه نداره، عزیزانتون رو ناراحت میکنید و دشمناتون رو شاد، به جای اینکار خواهرانه بهت میگم بشینید خودتون حلش بکنید، با این لحن صحبتت مشخصه خودتم صددرصد مطمین نیستی و زندگیت رو دوست داری هنوز
چرا اعصبانی میشه کتک میزنه خیلیم دروغ میگه مثلا میگه این کار میکنم نمیکنه کلا زندگیش پنهانه خسیسه زی ...
امیدوارم اول حسابی فکر کنی بعد همونو عمل کنی. عملم کردی پای حرفت بمون و هرگز برنگرد. حالا رفتی باید تازه کار پیدا کنی تا وبال پدر مادرت نشی ای خدااااا به همه خودت کمک کن چرا اینقدر مردها دل خون میکنن آخه
خدایا کمکم کن تا باحرفهام دلی رو نشکنم و عشقی رو به نفرت تبدیل نکنم
چرا اعصبانی میشه کتک میزنه خیلیم دروغ میگه مثلا میگه این کار میکنم نمیکنه کلا زندگیش پنهانه خسیسه زی ...
کتک زدنش که اصلا قابل توجیه نیست ولی خدایی بشین فکر کن چه موقع هایی میزنه؟؟ آیا تو حساسیتهاش رو شناختی که باعث عصبانیتش نشی؟؟ دروغ گوییش هم شاید زیاد گیر میدی که مجبور میشه دروغ بگه، در رابطه با خسیسیش هم شاید زیاده خواهی میکنی، اگر دلایل اینکاراش اینایی که من گفتم از سمت شما نبود و مشکل از شما نبود باید ببری پیش مشاور باهاش صحبت بکنه وگرنه خودت باید توی رفتارت تجدیدنظر بکنی