2777
2789
عنوان

خستم بریدم از این زندگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1083 بازدید | 77 پست
روی هم رفته از صحبتات اینطور متوجه شدم که یه ذره کم حوصله شدی، رفتی توی فاز منفی و فقط بدی هارو میبی ...

عزیزم گفتم ۳ ساله زندونیم خرج نمیکنه واسه کلاس هم بد میدونه من تنها از خونه برم بیرون من ارزوم برم کلاس اریشگری یا گواهر نامم بگیرم ولی همش میگه ندارم با اینکه داره

برام دعا کنید به حق این ماه عزیز منم مامان بشم لطفا صلوات بفرستین برام‌😚
به نظرم هر دختری که ازدواج میکنه باید یه سری سیاستها رو بلد باشه، کاری نداره که، با این اینترنت و فض ...

میدونی من کسی نبوده یادم بده خواهر ک ندارم و دوست واقعی ک هیچ مامانم بنده خدا هیچی 😥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط همین؟ دست بزن فحش به زبون بی مسئولیت و... خائن  معتاد بی پول دروغگو نیست؟

رندانیش کرده کمه؟؟؟

حتما باید بزنش در حد مرگ یا معتاد باشه؟

یعنی زن یه آدم نیس که بتونه آزاد و راحت زندگی کنه و اگه زندانی شده حتی حق اظهار ناراحتی ندارع و باید بشینه و بسازه

از ماست که بر ماست

من نمی گم طلاق ولی باید یجور اساسی حل کنه مشکل رو که اینجوری افسرده نشه

تو فردایی ،همانی که باید بخاطرش زنده بمانم!
عزیزم گفتم ۳ ساله زندونیم خرج نمیکنه واسه کلاس هم بد میدونه من تنها از خونه برم بیرون من ارزوم برم ک ...

شوهر منم همینجور بود برو به مادرت یا ی بزرگتر بگو تا راضیش کنم بره مشاوره خیلی بهتر میشه

تو فردایی ،همانی که باید بخاطرش زنده بمانم!
رندانیش کرده کمه؟؟؟ حتما باید بزنش در حد مرگ یا معتاد باشه؟ یعنی زن یه آدم نیس که بتونه آزاد و راح ...

همین اعتماد ب نفسم کم کرده استقلال ندارم

ببین جسارت نباشه ولی شاید شما ضعیف برخورد میکنی، مثلا خود من انقد قوی و مقتدر برخورد میکنم که هر حرفی بزنم همسرم قبول میکنه و فکر میکنه حتما حرفم درسته، اگر شما هم با فکر صحبت بکنی ویکی دو بار توی موقعیتای مختلف تصمیمهای درست بگیری همسرت روت حساب میکنه، مثلا خواسته هاتو با عصبانیت یا با گریه و ضعف بهش نگو، مثلا اگر مانتو نیاز داری وقتی میدونی پول داره، بگو یه مانتو دیدم خیییلللی قشنگه، منم مانتوهام کهنه شده، پول بده میخوام بخرمش، نه با عصبانیت ونه با التماس، حالا این یه مثال کوچیک بود ها، خییللی کوچیک

ببین جسارت نباشه ولی شاید شما ضعیف برخورد میکنی، مثلا خود من انقد قوی و مقتدر برخورد میکنم که هر حرف ...

متاسفانه من زود از کوره در میرم 

بعدم حرفات رو توی دلت نگه ندار، اینجوری جمع میشه یه دفعه منفجر میشی، اگر بلدی و همه چیز رو با هم قاطی نمیکنی هر چند وقت یکبار که حال و حوصله داشتید هر دوتاتون بشینید در مورد یه مشکلتون صحبت بکنید، مثلا بهش بگو عزیزم یه موضوعی هست میخوام امروز بدون جبهه گیری در موردش حرف بزنیم و اگر تونستیم براش یه راه حل پیدا بکنیم، قبلشم بهش بگو فقط در مورد فلان موضوع حرف بزنیم، بحثای قبلی و حاشیه ای رو قاطیش نکنید که به نتیجه نرسید، مثلا یه روز بگو من خییللی دوستت دارم و دوست دارم زندگیمون و عشقمون روز به روز بیشتر بشه ولی یه موضوعی هست که گاهی ناراحتم میکنه، میخوام بهت بگم اگر میشه با کمک هم حلش بکنیم، بعد دو سه تا از خرج کردنا و خوبیاش بگو بعدش بگو که مثلا من دوست دارم گاهی برام بیشتر خرج کنی، بهم پول بدی در اختیار خودم و ... حالا هر جور که قلق شوهرت رو میدونی، مثلا اینطوری در مورد خسیسیش حرف بزنید، بعد اگر جواب داد و بهت پول داد تو هم درست خرج بکن و یه کم پس اندازم بکن و ... تا ببینه بلدی و روز به روز بهتر بشه

شوهر منم همینجور بود برو به مادرت یا ی بزرگتر بگو تا راضیش کنم بره مشاوره خیلی بهتر میشه

من دعواهام ب خانوادم نمیگم اخه راهشون دوره جز قصه خوردن کاری از دستشون بر نمیاد