2777
2789
عنوان

اهالی نی نی سایت خبردار

876 بازدید | 82 پست

یکی تایپیک میزنه راجع به مسئله ای دو نفر همون اول کار میافتن به جون هم دعوا 😁

دو نفر که اصا راجع به چیز دیگه میحرفن خارج از موضوع تاپیک

چند نفر شروع میکنن به بحث سیاسی 

چند نفر شروع میکنن به کارآگاه بازی و به همه چی مشکوکن میرن تو گذشته و تاپیکای استارتر تجسس میکنن که مچ گیری کنن😁 

کافیه یکی عکسی از خونه بزاره همه میرن به جرز دیوار طرف هم گیر میدن

عکسای غذا میزارن بعضیا میگن اینا نتیه و ما تو اینستاگرام دیدیم

یه عده بسیار کثیری هی میگن گزارش بزن گزارش بزن خب بابا نزنین تایپیکی که ازش میترسین که شناخته شین

واااااای اینایی که عکس از خودشون میزارن و زیر سه ثانیه پاک میکنن بابا جان نترس ۳ دقیقه وقت داری. و تا دو روز بعد هی میان میگن اسی دوباره اسی دوباره داشتیم که طرف ۴ روز متوالی در حال گذاشتن عکس و پاک کردنش زیر سه ثانیه بوده

اینایی که میان کوکو میکنن رو که دیگه اصا نگو😁

کو کو . کوکو سیب زمینی. کوکو سبزی ، کوکو هویج؟! از همه چی کوکو ساختن . خب بابا چند دقیقه صبر کن میزاره دیگه هی میگن زود باش کار داریم خب کارت چیه گلم مگه میخای بری اتم بشکافی بابا نهایتش میخوای بری تایپیک بغلی کوکو کنی دیگه 😁

شما هم اگه موردی دارین اضافه کنین 😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عه این پسره  

توی هر ضرر باید ،استفاده ای باشه ♫ باخت باید احساس ِفوق العاده ای باشه ♫ آه فاتح ِ قلبم ،فکرشم نمیکردی ♫ رام کردن این شیر ،کار ساده ای باشه ♫ آه چشمه ی طوسی ، آه چشم ویروسی ♫ بعد از این به هر دردی ، مبتلا بشم خوبه ♫ مبتلا بشم مُردم ، مبتلا نشم مُردم ♫ از تو درد لذت بخش ، هرچی میکشم خوبه ♫ من یه بچه ی شیطون ، توی کوچه ها بودم ♫ عشق تو بزرگم کرد ، عشق تو هلاکم کرد ♫ جیک جیک ِ مستونم ، بود و عشقِ بازیگوش ♫ مثل ِ جوجه ی مُرده ، توی باغچه خاکم کرد ♫ آفرین به این زور و آفرین به این بازو ♫ آفرین به این چشمو ، آفرین به این ابرو ♫ با تو هیچکس جز من ، بی سپر نمیجنگه ♫ با تو هیچکس از این ، بیشتر نمیجنگه ♫ با جنون در افتادن ، باز کار دستم داد ♫ آه فاتح قلبم ، عشق ِ تو شکستم داد

فقط کسایی که وقتی خبر مرگ و ناراحتی و مریضی و تصادف و کلا بدبختی کسی رو میشنون و میگن خدا کنه راست باشه نه که کاربرا رو اسکول کنی😒

من برعکس همیشه آرزو میکنم همه خبرای بد دروغ باشه

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
اینو نگفتی که وقتی یه مجرد میگه دلم میخواد ازدواج کنم همه میریزن سرش میگن از جوونیت لذت ببر شوهر واس ...

دقیقا.من برعکس اینم دیدم یکی میگه از ازدواج کردن خوشم نمیاد همه میگن ن ازدواج خوبه تاآخر عمر میخوای تنها بمونیو فلان کلن ساز مخالف میزنن

❤🌺نفس مامان۹۹/۵/۲۵زمینی شد🌺❤☆♡ چهارتاآدم حسابی توزندگیت نگه دار،بقیه فقط سلام،خداحافظ👋☆♡