2777
2789
عنوان

خیلی عصبی ام کمکم کنین

50 بازدید | 8 پست

سلام خانوما من کسیو ندارم باهاش درد و دل کنم و یجورایی مشورت کنم نه دوست صمیمی نه خواهریو... فقط یه مادر دارم ک اونم چون باهم زندگی میکنیم همش طرفداریه شوهرمو میکنه. یعنی اصلا دوستم نداره همیشه پسر دوس داشتو اینم نصبیش شد.

داستانم اینه که من چند ماهه خیلی رفتارم با شوهرم عوض شده یعنی عصبی شدم فقطم وقتایی اینجوری میشم ک داداشش که 2 سال ازش کوچیکتره بهش پیام میده و زنگ میزنه هیچوقت تا به حال ندیدم واسه پرسیدن حالو احوال زنگ بزنه . هر بار ک اسمش میفته رو گوشی میدونم یه چیبزی از شوهرم میخواد این داره عذابم میده. از کوچیکترین چیز گرفته تا بزرگترین چیز همه چیو واسه خودش میخواد. ماشین نداره اما ما داریم ولی  پیام میده میگه زنجیر چرخو بده میخوام بفروشم کاپشنو بده میخوام بپوشم. اتو و سشوار مو رو بیار خونه.هدفنو بیار  ضبطت ماشینو ک وصل نکردی بیار مشتری دارم منم تا حرف میزنم میگم چرا همه چیو برا خودش میخواد دعوا میشه و شوهرم میگه  وقتی خونا بابام  بودم اون خریده. بود ولی دروغه بعدشم بخاطر اون بهم فحش میده و بدترین چیزا رو میگه اخه کی باورش میشه وسایلای ماشین هم برای اون باشه. .

اینم بگم ک داداش خیلی شره و 1سال زندان بوده.

دارم دیوونه مبشم همیشه شوهرم پیامای اونو پاک میکنه تا من نبینم این منو ببشتر بهم میریزه  الانم چتد روزه برف اومده و شوهرم نمیتونه بره بیرون  ما خیلی باهم خوش بودیم رفتیم برف بازی اومدیم تا اومدیم اونم باز پیام داده بود اقا پوتینو چیکار کردی بده بپوشم.

من  خوندم گفتم دیگه چیزی نمیخواد؟ تا اینو گفتم هرچی از دهنش در اومد بهم گفت  بدترین فحشارو داد. منم در جواب گفتم هرکس ک باعث دعوامون میشه رو سرطان بگیره گفت تو باعثشی و تورو بگیره. الانم باهم قهریم و هردو خونه ایم تو سکوت. بدی....

خیلی ناراحتم خیلی دارم داغون میشم شما میگین با این مشکلا باید چیکار کنم.

تو رابطه شوهرت با خانوادش دخالت نكن

من دارم باهاش زندگی میکنم چطوری اون هرچیزیو ک واسه شوهرمه رو بگیره. یادم رفت بگم ک یه مدتم گوشی نداشت شوهرم گوشی 700 تومنیه خودشو بهمش به عنوان قرص داد اون 100 تومن واسش خرج داد دیگم نداد.... این درسته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برادر شوهرت به معنای واقعی چتره.ببخشیدا ولی مثل این باج گیرا میمونه انگار داره حق السکوت میگیره .دیدی تو فیلما ؟حالا نری تو فاز شک به شوهرتاااااا.اخلاق برادرشوهرتو گفتم میدونم سخته ولی کاری از دستت برنمیاد هروقت شوهرت ارومه با مهربونی بگو کمک کردن و قرض دادن خوبه ولی نه دیگه کلا یکی سوار ادم بشه یه کم به فکر خودت باش 

من دارم باهاش زندگی میکنم چطوری اون هرچیزیو ک واسه شوهرمه رو بگیره. یادم رفت بگم ک یه مدتم گوش ...

بنظر من هرچقدر شما بيشتر دعوا كني و جبهه بگيري اون بيشتر ميره سمت برادرش 

بهتره مواقعي كه آرومه و باهم خوبيد و البته يه موضوع باربط پيش مياد غيرمستقيم مث يه دوست متوجه ضرر اين كارش بكني بدون حساسيت و بدون دعوا 

سال نو افكار نو   سال نو اندام نو  
برادر شوهرت به معنای واقعی چتره.ببخشیدا ولی مثل این باج گیرا میمونه انگار داره حق السکوت میگیره .دید ...

باج گیر نیس ولی دوس داره همه چی از همه کس بگیره عادت های بدی ام دارن ک لباس باهم عوص میکنن  اونکه میگیره و دیگه نمیده.  حالا اینا جیزای کوجیکیه. زمین پدرشو برداشته واسه خودش اجاره داده پول میگیده اونوقت شوهر من هیچ. انگار تمام دنیا باید واسه میلاد باشه