2777
2789

من دلم میخاد شوهرم همهههه چیزو بهم بگه البته فعلا شوهرم نیس نامزدیم. تا حالا چیزای مهم رو ازم مخفی نکرده ولی یه حسایی بهم میگه که چیزایی که با مامانش با هم میگن به من نمیگه یا چیزایی که در مورد خونوادش هست رو به من ربطی نداره نمیگه البته نه همیشه ولی من دوست دارم همه چیزو بهم بگه لطفا بگین چطوری یکاری کنم با سیاست که عادت کنه همممه چیزو بهم بگه

(((راستی من قبلا کاربری داشتم اینجا ولی رمز عبورو فراموش کردم الان دوباره عضو شدم 😝)))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گاهی بعضی چیزا ک به آدم مربوط نمیشه رو بهتره آدم ندونه
چون آرامشت توی ندونستنشه و اگر بدونی ممکنه بهم بریزی و فقط روحیت خراب شه

اما در رابطه با مسائل مهم خودش،تا وقتی خودت باهاش صادقی اونم یاد میگیره اینجوری باشه دیگه همه چی دوطرفست

حرفهای مربوط به خاتواده هاتون برای هرکدوم خصوصی هست و نیازی نیس شوهر شما بیاد براتون تعریف کنه که با مادرش چه حرفایی زدن ولی در مورد بقیه مسائل سعی کن با شوهرت دوست باشی هرچه رابطتون دوستانه تر باشه بیشتر برات تعریف میکنه

اگر آزاد باشه و مدام درحال چك كردنش نباشي و مدام بابت هرمساله اي جنگ و دعوا و بحث نباشه خودش همه چيزو بهت ميگه...درضمن اصلا توقع نداشته باش از همه ي مسايل خانوادش باخبر باشي.همونجور كه ماخودمونم همه ي مسايلمونو نميگيم و دليلي هم نداره بگيم.

یه روز خوب میاد

حرفهای مربوط به خاتواده هاتون برای هرکدوم خصوصی هست و نیازی نیس شوهر شما بیاد براتون تعریف کنه که با ...

خب میدونین ما خودمون زنیم بنظرم زنی که شوهرش همه چیزو بهش میگه باهاش دوسته خیلی احساس خوبی داره. فرض کنین یه اختلافی تو خونوادش باشه نگه پیشتون شما از بقیه بشنوین خب بده دیگه

خب میدونین ما خودمون زنیم بنظرم زنی که شوهرش همه چیزو بهش میگه باهاش دوسته خیلی احساس خوبی داره. فرض ...

منم زنم عزیزم .اتفاقا به شوهرم گفتم دوست ندارم خبرای مربوط به دیگرون و خانوادت رو برام تعریف کنی آخه اینجوری مرد خاله زنک نمیشه .البته دیدگاه من این بوده که مسائل مربوط به زندگی خودم و شوهرم و مسائل کاری رو برای هم تعریف کنیم