2777
2789
عنوان

چیکار کنیم طرفمون هیچ چیزی رو ازمون مخفی نکنه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 17 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی وقتا بهشم میگم لطفا هیییچ چیزیو ازم مخفی نکن ولی بازم حس میکنم حرفای خونوادگیشو ازم مخفی میک ...

مشاوربمن گف کتاب زنان ونوسی مردان مریخی رو بخون..این ماله خصوصیات مردانه س که نمیگن..کلی نگرن خانوما جزیی نگر..روزی هشت هزارکلمه حرف میزنیم//مردامون.از هرچیزی فقط کلی شو می بینن.و وسعت دیدشون مثل تونل ه دور رو بهترمیبینن تا نزدیک و دم دست رو. .اصلا بنظرش مهم نمیاد و توی ذهنش نمیمونه که بگه..قصدبدی نداره...یا قبلا گفته و ترسوندینش. وسط حرفش پریدین.فورا قضاوتش کردین...اگه قفبلا میگفته و اللن نه..قطعامشکل از نوع ارتباط تونه...اول توی ذهنت فروکن نمتونی عوضش کنی.فقط روی خودت کارکن قطعادرمورد اونم نتیجه میده و می بینی..منکه دیدم.

الهی و ربی من لی غیرک