2777
2789
عنوان

حق طلاق يا حضانت بچه؟؟

280 بازدید | 42 پست

سلام خانوماي با تجربه بنده با شخصي تصميم ب ازدواج دارم ولي خب بهش گفتم ي سري چيزا رو حقشونو ميخوام گفتم حق طلاق گفت باشه گفتم حضانت بچه هم ميخوام چون نميخوام حق طلاقو بهم بدي و اگه بچه اي. داشتيم ب پشتوانه اينكه ولش نميكنم و ممكنه از تو بگذرم ولي از اون ن هر كاري دلت خواست انجام بدي و منم مجبور باشم تحمل كنم

ميگه يا حضانت يا حق طلاق حالا مسئله اينه كدومش😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صد درصد حضانت بچه

با حق طلاق موافق نیستم

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

حضانت

دختر نازم، مامان فدات بشه، مرسی که تکون میخوری و خودتو نشونم میدی عشقم😍😍😍😍 (تاریخ احتمالی مهر ۱۳۹۸)                                                                            دختر نازم، عشق مامان، توی دی ماه توی سی و هفت هفته و پنج روز اومدی و شدی کل دنیام، همه وجودم، نفسم به نفست بنده دختر زمستونی من الهی مامان فدات بشه.😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕

حق حضانت در حد حرفی بیش نیست و دادگاه با توجه به قانون تعیین میکنه حضانت بچه با کی باشه و حق طلاق هم در حالاتی به راحتی ازتون سلب میشه و یا بلا استفاده میشه باید شرایط خاصی واسش قید بشه تا معتبر باشه

وا از الان این حرفا خدا اخر عاقبتتونو بخیر کنه الهی من باشم حضانت بچه خدا اون روز و نیاره

ما ٦ساله باهميم شناخت خوبي از هم داريم احتمال ٩٩درصد ب اونجا كشيده نميشه ولي من ميخوام فكر اون ي درصدم باشم 

حق حصانت واس بعد از تولد بچس الان ک حقی نمیدن بچه ایی درکار نیست...

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.