2777
2789
عنوان

هیج وقت خواهر شوهرمو نمیبخشم

410 بازدید | 6 پست

هنوزم بعد ۲ سال نتونستم خواهرشوهرمو ببخشم

بخاطر تهمت که بهم زد بهم گفت که از ۱۶سالگی در ماشینو پسرا رو باز کردی و خیلی چیزا که نمیشه گف من هیچیییییییی نگفتم بهش بخاطر شوهرم

و شوهرم جوابشو داد و دعوا راه انداخت و اینا

ولی بازم نمیدونم با اینکه دلم پاکه و زود میبخشم اینو نمیتونم هنوز ببخشم در حالیکه خودشونم میدونن از من پاستوریزع و پاکتر نبود

هر وقتم با شوهرم بحثم میشه کار بع اون موضوع میکشه 

شوهرم بهم حق میده ولی بعضی وقتا هم عصبی میشه میگه بستع دیگه تموم شد اون 

ولی چون من نتونستم‌جوابشو بدم عقده مونده تو دلم

الانم باز بحث اون شد گفت باز چسبیدی به خواهرم 😭😭😭😭😭

باز سر اون اعصابش خورد کردم

بگین چجوری از چشمش نیفتم یهو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونقد تو گذشت۶ سیر نکن روانی میشی 

هیییچ کاری ازت برنمیاوقدرته تغییره اون لحظه رو نداری

ولی قدرت تغییر حال و آیندتو داری،پس بجای خون ب جیگر کردن شوهرت،اخلاقتو باهاشون خیلی سرسنگین کن احترام نزار سرد باش میان خونت باهاش حرف نزن پذیرایی مفصل نکن،حرف زد روتو برگردون ازش

ولی بیخیال باش منم قبلامث تو بودم ب خودم اومدم دیدم دارم ققط خودمو نابود میکنم الان یجوری رفتار میکنم هیچکس حق نداره بهم بگ بالا چشمت ابروعه

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪