میشه برای سلامتی آقامون امام زمان ع یه صلوات بفرستی🌷🌷🌷🙏🏻🙏🏻🙏🏻 اگه امضامو دیدی ۳ تا صلوات هم برای خوشبختی من و همسرم و سلامتی بچه هام و سلامتی پدر و مادرم مهمونم کن🙏🏻🌷🌷🌷ممنونتم الهی که هرکی برای امضام صلوات فرستاد خداوند خوشبختش کنه و گره از همه ی مشکلاتش باز بشه آمین🤲🤲🌷
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم منم مشکل داشتم تو زندگیم و همه میگفتن جادوت کردن ولی این چیزا نیست و فقط تو این دوره زمونه اختلافات کوچیک موجب طلاق میشه دیروز اداره پنجم اجراییات ثبت بودم که مربوط به مهریس همه ی دخترا فکر میکردن جادوشون کردن
[QUOTE=123791707]اصلا نفهمیدم چی شد. سر بحث بچه گانه و قهر بچه گانه همه چی تموم شد[/QUOفعلا باهم قهری یا اینکه طلاق گرفتید؟
میشه برای سلامتی آقامون امام زمان ع یه صلوات بفرستی🌷🌷🌷🙏🏻🙏🏻🙏🏻 اگه امضامو دیدی ۳ تا صلوات هم برای خوشبختی من و همسرم و سلامتی بچه هام و سلامتی پدر و مادرم مهمونم کن🙏🏻🌷🌷🌷ممنونتم الهی که هرکی برای امضام صلوات فرستاد خداوند خوشبختش کنه و گره از همه ی مشکلاتش باز بشه آمین🤲🤲🌷
۱۰ ماهه جداییم. ندیدمش. داریم جدا میشیم. درگیر دادگاهم. خیلی روزای سختیه
عزیزم ببین اگه هنوز دوسش داری و مردی هست که هنوز لیاقت زندگی کردنو داشته باشه .یه کاری کن یه نفر از بزرگای فامیل و واسطه کن که آشتیتون بده
تو همون دادگاه خانواده هم مشاورایی هستند که شاید بتونی ازشون کمک بگیری
نزار و اجازه نده که زندگیت به همین راحتی از هم باشه
از خدا بخواه که کمکت کنه
عزیزم من الان سر زندگیم هستم ولی خیلی سختی ها رو به جون خریدم به خواسته هاش گوش کردم یه نفر غریبه رو واسطه کردم با هزار بدبختی و صد جلسه مشاوره برگشتم سر زندگیم من بچه داشتم مجبور بودم ولی این جور زندگیا دیگه زندگی نمیشه