2777
2789

چرا آخه ؟چی شده؟

میشه برای سلامتی آقامون امام زمان ع یه صلوات بفرستی🌷🌷🌷🙏🏻🙏🏻🙏🏻 اگه امضامو دیدی ۳ تا صلوات هم برای خوشبختی من و همسرم و سلامتی بچه هام و سلامتی پدر و مادرم مهمونم کن🙏🏻🌷🌷🌷ممنونتم الهی که هرکی برای امضام صلوات فرستاد خداوند خوشبختش کنه و گره از همه ی مشکلاتش باز بشه آمین🤲🤲🌷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم مشکل داشتم تو زندگیم و همه میگفتن جادوت کردن ولی این چیزا نیست و فقط تو این دوره زمونه اختلافات کوچیک موجب طلاق میشه دیروز  اداره پنجم اجراییات ثبت بودم که مربوط به مهریس همه ی دخترا فکر میکردن جادوشون کردن

عزیزم منم مشکل داشتم تو زندگیم و همه میگفتن جادوت کردن ولی این چیزا نیست و فقط تو این دوره زمونه اخت ...

منم درگیر مهریه و نفقه م☹ خیلی شرایط بدیه

خدای مهربونم سپاسگزارم ازت❤️
عزیزم من دقیقا زندگیم داشت ازهم میپاشید دیگه این اواخر جدا از هم میخوابیدیم برو تو تایپیکام بخون گ ...

ان شاءالله خوشبخت بشین.  من خیلی داغونم

[QUOTE=123791707]اصلا نفهمیدم چی شد.  سر بحث بچه گانه و قهر بچه گانه همه چی تموم شد[/QUOفعلا باهم قهری یا اینکه طلاق گرفتید؟

میشه برای سلامتی آقامون امام زمان ع یه صلوات بفرستی🌷🌷🌷🙏🏻🙏🏻🙏🏻 اگه امضامو دیدی ۳ تا صلوات هم برای خوشبختی من و همسرم و سلامتی بچه هام و سلامتی پدر و مادرم مهمونم کن🙏🏻🌷🌷🌷ممنونتم الهی که هرکی برای امضام صلوات فرستاد خداوند خوشبختش کنه و گره از همه ی مشکلاتش باز بشه آمین🤲🤲🌷
[QUOTE=123791707]اصلا نفهمیدم چی شد.  سر بحث بچه گانه و قهر بچه گانه همه چی تموم شد[/QUOفعلا با ...

۱۰ ماهه جداییم.  ندیدمش. داریم جدا میشیم.  درگیر دادگاهم. خیلی روزای سختیه

۱۰ ماهه جداییم.  ندیدمش. داریم جدا میشیم.  درگیر دادگاهم. خیلی روزای سختیه

عزیزم ببین اگه هنوز دوسش داری و مردی هست که هنوز لیاقت زندگی کردنو داشته باشه .یه کاری کن یه نفر از بزرگای فامیل و واسطه کن که آشتیتون بده

از مشاور و روانشناس کمک بگیر

تو همون دادگاه خانواده هم مشاورایی هستند که شاید بتونی ازشون کمک بگیری

نزار و اجازه نده که زندگیت به همین راحتی از هم باشه

از خدا بخواه که کمکت کنه

عزیزم ببین اگه هنوز دوسش داری و مردی هست که هنوز لیاقت زندگی کردنو داشته باشه .یه کاری کن یه نفر از ...

واسطه کردم ولی بیفایده بوده. خیلی سرد شده

واسطه کردم ولی بیفایده بوده. خیلی سرد شده

نکنه پای کس دیگه ای وسطه؟

از مشاور و روانشناس کمک بگیر تو همون دادگاه خانواده هم مشاورایی هستند که شاید بتونی ازشون کمک بگیری ...

ممنونم عزیزم . چشم.  وضعیت خیلی بدتر شده الان😔 بعید میدونم دوباره به هم برگردیم.  برام دعا کن 

منم درگیر مهریه و نفقه م☹ خیلی شرایط بدیه

عزیزم من الان سر زندگیم هستم ولی خیلی سختی ها رو به جون خریدم به خواسته هاش گوش کردم یه نفر غریبه رو واسطه کردم با هزار بدبختی و صد جلسه مشاوره برگشتم سر زندگیم من بچه داشتم مجبور بودم ولی این جور زندگیا دیگه زندگی نمیشه