2777
2789

خاب گو شی سایت.وات.تل

خونه تکونیییی

خدا هم جدیدا یاد گرفته سین میکنه جواب نمیده😐/           The one who loves you, says it once and proves it ten times!                         کسی که دوستت داره ۱ بار بهت میگه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فردا وچهارشنبه وپنجشنبه وجمعه

چ شغل خوبی دارین. 

طفلی شوهر من فقط فردا تعطیله کارش. 

چارشنبه پنجشنبه سرکار

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
ناراحت نباش تنها نیستی بیشترمردم همدردن باهات

اخی اینقدر امسال باشوهرم شاخ توشاخ شدیم من مثل پرندهی توقفس بال بال میزنم وشوهرمم که جیبش خالی همش تو رویاهام کیش وقشم وهتل های مسافریتی رو تصور میکنم🥺

من از توخونه بودن بدم میاد دلم میگیره عاشق سفر وخریدم وبرعکس همیشه پول نداریموباید بشینم سرجام😅😭

عادت میکنی عزیزم

ماهم عادت کردیم

خدا هم جدیدا یاد گرفته سین میکنه جواب نمیده😐/           The one who loves you, says it once and proves it ten times!                         کسی که دوستت داره ۱ بار بهت میگه 
حیفم از این عمر کوتاه وجوانی واین سرزندگی ها میاد که مثل زندانی ها باید تواین اپارتمانهای قوطی کبریت ...

😉😉😉

بیخیال بیا سایت از شمال تاجنوب شرق تا غرب خبراش بت میرسه