2777
2789
عنوان

از اخلاق های عجیبتون بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 6420 بازدید | 271 پست

وسواس شدم شوهرم رابطه خواستنی بگم اول باید برم تمیز شم بعد...

باید حتما هرجا میرم آرایش کنم 

بدترین چیزم اینه که عاشق پیتزام میخام صبح تا شب غذانذارم فقط پیتزا بخورم   

چه حالی میده....یکی و انقدر دوست داشته باشی که بقیه بهت حسودی کنن❤😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم منم اینجوری بودم ی ریشه تو افکارو زندگیمون داره  رو خودت کار کن با ادمای خوب و شاد رفت ا ...

منم اینجوریم بخصوص جایی بخوایم بریم

مناسبتاروکوفت خودم میکنم بعد کہ تموم شدپشیمون میشم قسم میخورم دیگہ خودمواذیت نکنم امابازم ھمون آش وھمون کاسہ😕

[QUOTE=123784180]احتمالا خیلی اهل پس اندازی[/QU یجورترس از اینده دارم بیشتر

ببین در طول سال خیلیم ازین خرجا بکنی فوقش میشه یه تومن

با یه تومنم نه ادم از زندگی جامیمونه. نه پیشرفت میکنه

ولی اگ ازون خرج کردن لذت ببری، زندگیت بهتر میشه

ازین به بعد اصلا فکرشم نکن

چندتا از اخلاقای گندی ک دارم اینه ک وقتی نوشابه یا دلستر تو یخچال باشه سر میکشم حال ندارم بریزم تو لیوان ،یا مثلا اگه سوپی آشی تو بشقاب باشه اگه بخوام تست کنم ببینم چطوری هر دفعه با همون قاشق دهنی تست میکنم  ،اینکه از بس دستامو میشورم اگزما گرفتم خون میاد از دستام ،یا بعضی وقتا ک سرما خوردم ابریزش دارم جاییم ک دستمال ندارم مجبوری دماغمو با قسمت داخلی روسریم پاک میکنم چقد چندشه ولی مجبورم میفهمین مجبور

😂😂😂منم شونه میکنم

من صبحا پامیشم اولین کار شستن صورته بعد اگه موهامو شونه نکنم دیوونه میشم، یعنی تا صورتمو نشورم و موهامو شونه نکنم هیچی نمیخورم

اگه بشر این اصل رو رعایت کنه قطعا دنیا جای قشنگ تری میشه:وقتی از اعماق وجودت احساس میکنی زندگیت رو نکبت فرا گرفته بچه دار نشو! 😒ظلمِ ظالم، جورِ صیاد، آشیانم داده بر باد... ای خدا، ای فلک، ای طبیعت... شام تاریکِ مارا سحر کن... 🤲😢😞😞😞مشغول قتل‌عام روزها هستم‌!💔ما دهه شصتیا تو زندگی ازهرچی میترسیدیم سرمون اومد، از هرچی نمیترسیدیم هم سرمون اومد، یه سری چیزای متفرقه هم بود اونا هم سرمون اومد، یه سری چیزا هم اصلا مربوط به ما نبود ولی سرمون اومد، یه چیزایی حتی وجود خارجی نداشت ولی اونا هم سرمون اومد، لامصب معلوم نیس کله ست یا میدان مغناطیسی😒😒😒 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کاش من حسنی بودم و توی دِه شلمرود، تک و تنهابودم، و عین خیالمم نبود که نه قلقلی نه فلفلی نه مرغ زرد کاکلی هیچکس باهام رفیق نیست، و تنها دغدغه ام این بود که تنها روی سه پایه، بنشینم توی سایه☹️☹️ من به فکرِ خستگی های پَرِ پرنده هام، تو بزن تبر بزن... من به فکرِ غربتِ مسافرام، آخرین ضربه رو محکمتر بزن🍁🍃اون درختِ سربلندِ پُرغرور، که سرش داره به خورشید میرسه منم منم، اون درختِ تن سپرده به تبر که واسه پرنده ها دلواپسه منم منم، من صدای سبزِ خاکِ سُربی ام، صدایی که خنجرش رو به خداست، صدایی که توی بُهتِ شبِ دشت، نعره ای نیست ولی اوجِ یک صداست🌳🍃🍃سنگ است که میزند به سینه هرکس فقط برای خود😔 بیزارم از این خلقِ دورنگ و از ناکسان و هرکسی😒
وقتی سر سفره غذام تموم میشه یکی دیگه پیشم غذا بخوره حالت تهوع میگیرم باید سریع محل حادثه رو ترک کنم& ...

😐😐😮😮😮😮تو دیگه ازاونایی

چه حالی میده....یکی و انقدر دوست داشته باشی که بقیه بهت حسودی کنن❤😘
هموووووون همش میگم اینوخریدم دیگه نمیتونیم خونه بخریم تموم شد😐😐😐😐

بیخیال منم انقد هیچی نهریدم الان خونه ام ندارم ولی خواهر شوهرم از فردای عروسیش داره میخره الان ده ساله خرید میکنه تا ظرف قند و شکرشو عوض کرد الانم ی خونه ساخت انقد وسیله داره سمساری شده ولی من هم چنان میگم خرج اضافه اس 

چندتا از اخلاقای گندی ک دارم اینه ک وقتی نوشابه یا دلستر تو یخچال باشه سر میکشم حال ندارم بریزم تو ل ...

دستتم توی سینک بشوری دیگه تمومه . خدایی من ظرفامو میشورم اخرشم دستمو توی سینک میشورم .یا میرم سریخچال دست به میوه میزنم دوباره برمیگردم دستمو توی سینک نیشورم چرا؟