2777
2789
عنوان

از اخلاق های عجیبتون بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 6420 بازدید | 271 پست
ببین در طول سال خیلیم ازین خرجا بکنی فوقش میشه یه تومن با یه تومنم نه ادم از زندگی جامیمونه. نه پیش ...

دقیقا خیلی سعی میکنم بهش فکنکنم 

😘مرسی

خدایا همه رو به خواسته ای که الان داره ازقلبشون میگذره برسون🙏الهی امین😃

اگه بوقت دماغ بیاد و دستمال نباشه مثلا تو کجایی ام که نیس مجبورم قایمکی با گوشه روسری پاک کنم😁کثیفم خودتونید  ادای تمیزهارو درنیارید😁

چه حالی میده....یکی و انقدر دوست داشته باشی که بقیه بهت حسودی کنن❤😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوش به حالتون چه مشکلات با کلاسی دارین    

😂😂😂خدا نصیبت نکنه

گویند کسان بهشت با حور خوشست'من گویم که آب انگور خوشست'این نقد بگیرو دست از آن نسیه بدار'کاواز دهل شنیدن از دور خوشست
خو برو تو بالکن یا انباری

😂😂😂همیشه میرم دستشویی در رو قفل میکنم سر صدا میکنم فک کنه دارم خودکشی میکنم😉

🧡عضو گروه نارنجی🧡..........وزن شروع ۸۶🧡........تاریخ شروع ۱۴شهریور🧡وزن اولیه ۹۵🧡هدف۶۸🧡
من صبحا پامیشم اولین کار شستن صورته بعد اگه موهامو شونه نکنم دیوونه میشم، یعنی تا صورتمو نشورم و موه ...

😁😁😁خوبه منم عادت به شبا دارم

🧡عضو گروه نارنجی🧡..........وزن شروع ۸۶🧡........تاریخ شروع ۱۴شهریور🧡وزن اولیه ۹۵🧡هدف۶۸🧡
بیخیال منم انقد هیچی نهریدم الان خونه ام ندارم ولی خواهر شوهرم از فردای عروسیش داره میخره الان ده سا ...

عزیزم شاید شغل شوهرخواهرشوهرت بهتره منظورم درامدشه

ایشالاشماام خونه دارمیشی و من و همه مستاجرهای عالم الهی امین من خونه مادرشوهرم میشینم دوساله

خدایا همه رو به خواسته ای که الان داره ازقلبشون میگذره برسون🙏الهی امین😃
اگه بوقت دماغ بیاد و دستمال نباشه مثلا تو کجایی ام که نیس مجبورم قایمکی با گوشه روسری پاک کنم😁کثیفم ...

من با یقه پیرهنم پاک کردم...شوهرم چندشش شد دیگه تکرار نمیکنم😕😂😂😂😂چندشم همتونید 

دستتم توی سینک بشوری دیگه تمومه . خدایی من ظرفامو میشورم اخرشم دستمو توی سینک میشورم .یا میرم سریخچا ...

من اصلا وسواس ندارم ولی برای اینکه بچه اام مریض نشن مدام تو روشویی در حال دست شستنم باور کن الان دستام در حد چیییییی خارش دارن 

😂😂😂همیشه میرم دستشویی در رو قفل میکنم سر صدا میکنم فک کنه دارم خودکشی میکنم😉

لااقل برو توحموم خودکشی که مال دستشویی نیست..... من یه بار خودم یه لیوان برداشتم یه عالمه قرص ریختم الکی خودکشی کنم منم رفتم دستشویی بعد دیدم میزنه به‌در شوهرم بازکردم دیدم یه شربت بهم داد گفت اینم بریز روش زودتر جواب میده خخخخ

وقتهایی که مهمون نداریم غذارو میریزم تو کاسه آبگوشت خوری میخورم نمیدونم چرا انقدر بهم مزه میده، یه اخلاق دیگم هم اگر  فروشنده یا کسی که همراهمه نظر بده برای وسیله ای که میخوام بخرم  وقتی میارمش خونه بدم میاد ازش محال ممکنه از اون وسیله استفاده کنم 😿

عزیزم شاید شغل شوهرخواهرشوهرت بهتره منظورم درامدشه ایشالاشماام خونه دارمیشی و من و همه مستاجرهای عا ...

من شوهرم کارمند رسمی شوهر اون کارگر کارخونه اس

ی مقدار حسود و چشم و هم چشمی داره نمیتونه اروم بگیره همه ام قسطی میخره ب نظرم حسادتش ب جای خوب رسوند ی خوته زندگی تر و تمیز جور کرد برا خودش 

تو خونه همه چی باید سرجاش باشه اگه نه میره رومخم.....یه بار شوهرم دراز کشیده بود بعد پاشد رفت دستشویی برگشت دید بالشی که گزاشته بودزیر سرش سرجاش نیست بهم گفت بالشم کو گفتم گزاشتم سرجاش برو بردار..خلاصه بنده خدا باز میره برمیداره..

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست وخدا هست وخداهست