2777
2789
عنوان

از اخلاق های عجیبتون بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 6420 بازدید | 271 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ي وقتايي ي چيزي دلم ميخواد ك بخورم ولي نميدونم چي ميخوام برا همين مثل گاو هرچي تو خونه باشه ميخورم تا اون حسه بخوابه.اخرم باز همون چيزيو ميخوام ك نميدونمرچيه

كلا ما ايرانى ها اينجورى هستيم كه حتي تو جايى كه هيشكى نميدونه ما كى هستيم اصلا از كجا هستيم؟؟؟اصلا چه شكلي هستيم؟؟؟داريم پز ميديم...يعني در اين حد فناااااا🤤پز ميدى كه چى بشه؟سايت براى رد تبادل نظره نه پز دادن!!!ميخواى پز بدى؟زحمت بكش برو خونه خالت اينا به خاله و عروس خالتو دختر خالت پز بده كه حداقل بدونن كى هستى.هه😏
وای😐من ی شب جوگیر شدم اینکارو کردم تو یه فیلم میدم  خداشاهده اینقد کلنجار رفتم با خودم اخرشم ...

😂😂😂منم عادت کردم نمیدونم چه مرگمه موقع خواب انقد به خودم میرسم شوهرم میگه عروسی نمیری ها میخوای بخوابی

🧡عضو گروه نارنجی🧡..........وزن شروع ۸۶🧡........تاریخ شروع ۱۴شهریور🧡وزن اولیه ۹۵🧡هدف۶۸🧡
وااای من دیوانم مثلا وسط خوش گذرونی و تفریح یهو غم دنیا میریزه تو دلم و شروع میکنم به ضد حال زدن آخر ...

عزیزم منم اینجوری بودم ی ریشه تو افکارو زندگیمون داره 

رو خودت کار کن با ادمای خوب و شاد رفت امد کن 

منم جر دادم نامزدمو تا اینکه کلا ی مدت ازم سرد شد الان اینقد مسخره بازی درمیارم و همه رو میخندونم

واسه گره های زندگیم یه صلوات بفرستین لطفا🌸اجرتون با فاطمه زهرا ❤
بنظرم خوب باشه امتحانش کنم مرسی😂

😂😂😂😂😂😂😂😂

از نظر طب سنتی هم عسل با ماست خوبه هم شیره.چون سردیشو میگیره. من خوشم نمیاد چون سر سفره یا بهتر بگم هر چیزی که مربوط به غذا میشه دوست ندارم شیرین باشه.غذاهای شیرین یا حتی کشمش توی غذا دوست ندارم.کشمش میخورم ولی نه توی غذا

چه چفیه ها که خونی شد تا چادرم خاکی نشود...
من میرم توالت اگه سکته هم کنم یه کلمه حرف نمیزنم و هرکی صدام کنه جواب نمیدم میگم بو دستشویی میره دهن ...

برعکس حالا من یه دوستی داشتم چ مدرسه چ خونه میرفت توالت تازه حرفش میگرف 🤣

پس خیلی پر حوصله ای😉

وای شبا یه کارایی میکنم ببینی هنگ میکنی شوهرم میگه عروسی که نمیری میخوای بخوابی

🧡عضو گروه نارنجی🧡..........وزن شروع ۸۶🧡........تاریخ شروع ۱۴شهریور🧡وزن اولیه ۹۵🧡هدف۶۸🧡
😂😂😂منم عادت کردم نمیدونم چه مرگمه موقع خواب انقد به خودم میرسم شوهرم میگه عروسی نمیری ها میخوای ب ...

من موهامو شونه میکنم سرمو ماساژ میدم پایین موهامو روغن میزنم میبافم صورتمو میشورم کرم میزنم ولی عطر نه😐😂 اصلا روانی میشم عطر بزنم

دیروز رفته بودیم خارج از شهر با نامزدم بنده خدا رفت دوش بگیره جوگیر شدم ب حوله ادکلن زدم اونم زیاد 

فقط میگفت خفهه شدم چرا اینقد زیاد زدی  

واسه گره های زندگیم یه صلوات بفرستین لطفا🌸اجرتون با فاطمه زهرا ❤