2777
2789
عنوان

از اخلاق های عجیبتون بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 6420 بازدید | 271 پست
موقع خواب پامو انگشت های پامو اروم میکشم به رخت خواب تا اروم بشم خابم ببره. تو خواب حرف میزنم تعریف ...

منهم انگشتای پامو مبکشم رو رخت

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینکه هر چند دقیقه یکبار دستمال کاغذی میذارم تو ش و ر ت م ک ی وقت ترشح نکنم

😐😐😐

🧡عضو گروه نارنجی🧡..........وزن شروع ۸۶🧡........تاریخ شروع ۱۴شهریور🧡وزن اولیه ۹۵🧡هدف۶۸🧡

هروقت ٢ تيكه استكان ميشورم

بعدش بايد كابينتارو تميز كنم حس ميكنم آب ميپاشه روشون و لك قطره ميمونه

خودم اذيت ميشم ولي نميتونم از سرم بندازم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

دخترعموم موقع خواب ادکلن میزنه یه عالنه موهاشم اینقدرشونه میزنه صاف صاف میشن بعدمیخوابه

نزاررویاهات فقط درحدرویابمونن/اگرتوانایی فکرکردن به چیزیو داری قطعاتوانایی رسیدن به آن راهم داری☺👩‍💻

خیلی بیخیالم...بیخیال منفی😐 میخوام یه کاری کنم بقیه بیشتر براش حرص میخورن تا خودم

و هرچی بیشتر تحت فشار باشم بهتر یه کاریو انجام میدم اصولا هم چندساعت مونده به پایان مدت زمان😐✌

دخترعموم موقع خواب ادکلن میزنه یه عالنه موهاشم اینقدرشونه میزنه صاف صاف میشن بعدمیخوابه

منم😐

🧡عضو گروه نارنجی🧡..........وزن شروع ۸۶🧡........تاریخ شروع ۱۴شهریور🧡وزن اولیه ۹۵🧡هدف۶۸🧡
هموووووون همش میگم اینوخریدم دیگه نمیتونیم خونه بخریم تموم شد😐😐😐😐

😂😂😂بااین چیزایه کوچیک که نمیشه خونه خرید ول کن بابا