درود؛
بارها شاهد مراجعانی هستم که خودشون رو به عنوان زن قبول ندارن ... به وجود یک مرد وابسته ان، قدرت تصمیم گیری ندارن، خیلی زود در مقابل مسئولیت ها جا میزنن، بسیار احساساتی عمل میکنن و گاها با منطق کمتر، سخنانی به زبان میارن که شایسته یک بانوی فرهیخته نیست و ....
عزیزم قوی بودن به جنسیت نیست، مردانی داریم ضعیف تر از بید لرزان، زنانی داریم قوی تر از هزاران نفر
ولی از نظر ارزشمندی، هر انسانی ارزشمنده چه خانوم چه آقا ...
من فقط میتونم بگم ما خودمون خودمون رو قوی میکنم یا ضعیف، خودمونیم که میتونیم برای خودمون احترام و ارزش قائل شیم، خودمونیم که اجازه نمیدیم کسی لفظ (ضعیف) رو برای یک بانو به کار ببره ...
دخترانی داریم که سخت ترین شرایط رو به بهترین نتایج تغییر میدن، جوری زندگی میسازن که میتونی کل خانواده ت رو بسپری دستشون، اونقدر عاقل و بالغ هستن که کم نمیارن، دریای متانت و درایت هستن، مثبت اندیش و امیدوارن و ....
بانوی سرزمین من وظیفه دختر بودن، خواهر بودن، همسر بودن، مادر بودن، دوست بودن رو بخوبی ایفا میکنه ...
وقتی خونه مرتبه، وقتی درد پریود رو تحمل میکنه، وقتی دوران شیرین بارداری رو با فرزندش تجربه میکنه، وقتی میشه آراشبخش همسرش، وقتی برای روحیه خودش وقت میذاره، لبخند رو لباشه، احساسش امیدبخش زندگیه، وجودش گرما بخش تک تک اعضا ... و همچنان پر قدرت ادامه میده تا بهترررررین خانواده رو تربیت کنه، به نظرتون این بانو قوی نیست؟؟؟ قوی بودن چی میتونه باشه جز این؟
تاپیک خوبیه، امیدوارم خودپنداره اعضای سایت از (زن) و قوی بودن به اوج برسه ...
زن ها فی نفسه ارزشمندن
قوی هستن
مانا باشید بانوان قدرتمند سرزمینم، دلتان شد، عمرتان پر برکت 😊😊🍃🍃🌸🌸