2777
2789

وقتی میبینم زنی که شوهرش بهش خیانت کرده میگه حتما براش کم گذاشتم بیشتر بهش برسم و میمومه یه خیانت شوهرش میشه صدتا و هیچ کار نمیکنه درصورتیکه اگر مردی زنش بهش خیانت حاضر نیست دیگه تو صورت زنش نگاه کنه، به این زنا میگم ضعيف 

از نطرتون این ضعفه ؟؟؟چرا نمیگید الان بهترین مدیران ارشد دنیا خانم ها هستن ..چسبیدید به آشپزی ...بعد ...

خخخ اونوقت کی این موضوع رو اعلام کرده که برترین مدیران ارشد دنیا زن هستن ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه ضعیفه چطور درد زایمان رو تحمل میکنه؟ و از همه مهمتر اگه زن ضعیفه چطور میتونه مردا رو تحمل کنه؟ ...

گل گفتی یه کف مرتب 👏👏👏👏👏🙄نه کمه شله شله 👏👏👏👏⁦👏🏻⁩👏👏👏👏👏⁦👏🏻⁩👏👏👏👏👏⁦👏🏻⁩👏👏👏👏

خودشناسی DNA plus

ضعیف نیست ولی جسمی فرق دارن

پس منطقی نیست بگیم کاملا و از هر لحاظ برابرند

میزان هورمون ها فرق داره پس تاثیر گذاریشون هم فرق داره 

یه مثال ساده که برای اکثر خانوم ها پیش اومده دوران پریودی که احساسات  غالب میشه

اما بحث ضعیفی و قوی بودنِ شخصیت و طرز رفتار هرکس فرق داره 

از کوتهی ماست که دیوار بلند است 
خخخ اونوقت کی این موضوع رو اعلام کرده که برترین مدیران ارشد دنیا زن هستن ؟

همونایی که گفتن مردا بهترین آشپز های دنیان

صعیف بودن ربطی به جنسیت نداره حالا شما یا مردی یا تو جو وحشتناک مردسالار رشد پیدا کردی که در دوحالت جای بحث نداره ..چون بی فایده هست 

در مقابل این دیدگاه های مسخره باید سکوت کرد که من چون زن هستم بیام از زن دفاع کنم . آدم عاقل بای ...

عزیزم مطمئن باش انقدر بلدم که تا صبح بگم و بگی

اما واقعا حوصله ی بحث های بی نتیجه رو ندارم

من هیچ وقت چنین حرفی نزدم 

زن و مرد با هم برابر هستن و هیچ کدوم بر دیگری برتری نداره همونطور که خداوند فرمودن مگر در تقوا

اما وقتی که یک زن حتی از ذهنش میگذره که یک موجود ضعیفه و شکننده هست هر مردی می تونه به اون ظلم کنه

پس طرح این سوال از اساس اشتباست

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡
عزیزم مطمئن باش انقدر بلدم که تا صبح بگم و بگی اما واقعا حوصله ی بحث های بی نتیجه رو ندارم من ه ...

آره ولی توی جامعه ی ما این جور جا افتاده ب نظر من ک مقصر خانما هستن ک خودشونو ضعیف نشون دادن 

درود؛ 

بارها شاهد مراجعانی هستم که خودشون رو به عنوان زن قبول ندارن ... به وجود یک مرد وابسته ان، قدرت تصمیم گیری ندارن، خیلی زود در مقابل مسئولیت ها جا میزنن، بسیار احساساتی عمل میکنن و گاها با منطق کمتر، سخنانی به زبان میارن که شایسته یک بانوی فرهیخته نیست و ....

عزیزم قوی بودن به جنسیت نیست، مردانی داریم ضعیف تر از بید لرزان، زنانی داریم قوی تر از هزاران نفر

ولی از نظر ارزشمندی، هر انسانی ارزشمنده چه خانوم چه آقا ...

من فقط میتونم بگم ما خودمون خودمون رو قوی میکنم یا ضعیف، خودمونیم که میتونیم برای خودمون احترام و ارزش قائل شیم، خودمونیم که اجازه نمیدیم کسی لفظ (ضعیف) رو برای یک بانو به کار ببره ...

دخترانی داریم که سخت ترین شرایط رو به بهترین نتایج تغییر میدن، جوری زندگی میسازن که میتونی کل خانواده ت رو بسپری دستشون، اونقدر عاقل و بالغ هستن که کم نمیارن، دریای متانت و درایت هستن، مثبت اندیش و امیدوارن و ....

بانوی سرزمین من وظیفه دختر بودن، خواهر بودن، همسر بودن، مادر بودن، دوست بودن رو بخوبی ایفا میکنه ... 

وقتی خونه مرتبه، وقتی درد پریود رو تحمل میکنه، وقتی دوران شیرین بارداری رو با فرزندش تجربه میکنه، وقتی میشه آراشبخش همسرش، وقتی برای روحیه خودش وقت میذاره، لبخند رو لباشه، احساسش امیدبخش زندگیه، وجودش گرما بخش تک تک اعضا ... و همچنان پر قدرت ادامه میده تا بهترررررین خانواده رو تربیت کنه، به نظرتون این بانو قوی نیست؟؟؟ قوی بودن چی میتونه باشه جز این؟ 

تاپیک خوبیه، امیدوارم خودپنداره اعضای سایت از (زن) و قوی بودن به اوج برسه ...

زن ها فی نفسه ارزشمندن 

قوی هستن 

مانا باشید بانوان قدرتمند سرزمینم، دلتان شد، عمرتان پر برکت 😊😊🍃🍃🌸🌸

✔️ ⁩از آنِ خودت باش که ارزنده ترینی✔️⁩                      

الان ثابت شده زن از نظر مغزی خیلی کامل تر از مرده

از نظر احساسی هم که مشخصه

به نظر من اگه تو هر جامعه ای به زن ها میدون داده بشه و مدیریت دست زن ها باشه اون جامع خیلی پیشرفت میکنه

الان ببینید تو کشورهای اسکاندیناوی که از همه نظر در رفاهن چقدر خانمها قدرت دارن

برعکس کشورهایی که زن رو ضعیف میدونن روز به روز عقب گرد میکنن

دوبار لغو کاربری شدم.به خاطر حرف انتقادی 😏باردار شدم باز برگشتم