2777
2789
جدا وقتی شما تهمت میزنی من بهت توهین کردم منم ۲ نفر که اونجا بودن رو تگ کردم که ببینیم کی مشکل داره ...

دونفر من با یکنفرشون داشتم بحث میکردم اونم یکنفر مثله شما روانی که من وقتی داشتم با استاتر حرف میزدم شما و اون اومدن منو ریپلی کردین و شروع کردین به بی احترامی😊😊

دونفر من با یکنفرشون داشتم بحث میکردم اونم یکنفر مثله شما روانی که من وقتی داشتم با استاتر حرف میزدم ...

😂اره بابا همه روانی حسود پلاستیکی که چشم دیدن ام وی ام نداریم

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دونفر من با یکنفرشون داشتم بحث میکردم اونم یکنفر مثله شما روانی که من وقتی داشتم با استاتر حرف میزدم ...

خب شما بگو چی گفتیم شد بی احترامی؟

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
😂😂😂😂😂😂😂از خدا میخوام شفات بده حالت خوب نیس من امثال تورو تو خونم کارگر هم نمیکنم مانتو تا دلت ...

اینوکامنتتو  یکبار دیگه بخون وقتی طرف حرف ازچیزی زده  واومدی گفتی که ماشین زیر پام دارم معلومه در آرزوی چی هستین واونجا هم کاملا حق داشتین بیاین توهین کنین چون یک عکس با سه تا ماشین رو دیدین شروع گردین به من به توهین کردن ومعلومه ازکجا نشات میگیره.خدا نگهدارت عزیزم😊😊😊

اینوکامنتتو  یکبار دیگه بخون وقتی طرف حرف ازچیزی زده  واومدی گفتی که ماشین زیر پام د ...

😂اره بابا ام وی ام منو سوزوند اونم یه بدبخت مثل تو کم آوردی بو سوختگی برداشت میموندی پماد میدادم عکس مال مردمو گذاشتن شرط نیس آرزوی ام او ام سوزوند منو هعییییی😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😯خیلی وقت بود نخندیده بودم 

اینوکامنتتو  یکبار دیگه بخون وقتی طرف حرف ازچیزی زده  واومدی گفتی که ماشین زیر پام د ...

سه تا ماشین اوهوععععع تو به اون گاریا میگی ماشین کاش بیای بهت توضیح بدم ماشین چیه

😊😊😊😊😊

اینکه کارگر دارم سوزوندتت یا ماشین تو این پیام بخون بخون سوختیگیت بیشتر بشه بابا من حسادت پرایدتوووووو دارم خیلی 😂😂😂😂

😂😂😂😂😂😂😂از خدا میخوام شفات بده حالت خوب نیس من امثال تورو تو خونم کارگر هم نمیکنم مانتو تا دلت ...

عزیزم وقتی اینو خوندم خیلی خندیدم من باهاتون خداحافظی کردم .خدانگهدار عزیزم😊😊😊😊

به سلامت ان شاالله خدا ام وی امت رو واست نگه داره به رخ اینو اون بکشی بعد فکر کنی همه حسادتشو دارن اخییییییی نازی

جدا پماد نخواستی؟

جدا میموندی اون دو نفر دیگه بیان بیشتر از رو بری با اینکه خودم تنهایی تونستم😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊

@گلیییییی   بیا عزیزم این خیلی میسوزه بگو اون شب چی شد و کی توهین کرد

والا این خانم اون شب گفت ما کوچمون دیدیه نمیشه خونمون ویلایی ۲۵۰متری 

بعد استارتر اون تاپیکت گفتن خب از حیاط بده 

گفت ۳تاماشین داخل حیاطه 

بعد ی کاربراومد ریپلای کرد ک‌واجب بود بگی ۳تا واین شد ک هی بحث ادامه پیدا کرد 

تاجایی ک کاربر شاتوت هی توهین هی کمبود محبت هی ندار و هی فقیر و رفت کل تاپیکای کاربرارو زیرو رو کرد و نقطه ضعف های همه رو پیدا کرد و گفت و گفت و تاجای ک گفت هر کی میپره توحرف بقیه کار هرزهای خیابونیه و این چرت وپرتا 😶😶😶😑😑😑بهرحال این‌خانم در حد من نیستن ک باهاش دهن ب دهن بشم من نزدبک ۳سال داره میشه اینجا ن پست جنجالی ن بی احترامی کردم و تاحالا قط دسترسیم‌نشدم چون با این ادما وارد بحث نمیشم چون فقط ب شخصیت خودم‌توهین میشه 

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
والا این خانم اون شب گفت ما کوچمون دیدیه نمیشه خونمون ویلایی ۲۵۰متری  بعد استارتر اون تاپیکت گ ...

عزیز دلم هی به من میگه من توهین کردم و من بی احترامی کردم اومده اینجا نمیدونم از چی میسوزه