2777
2789
عزیز دلم هی به من میگه من توهین کردم و من بی احترامی کردم اومده اینجا نمیدونم از چی میسوزه

بیخیال باهاش ادامه ندین اینجور ادما شخصیتشون با اولین پستشون‌معلوم ادامه دادن با اینا مساوی با اعصاب خردی خودته میایی اینجا ک یکم‌وقتت بگذره و دوتا مطلب مفید یاد بگیری حیف اعصابت نیس بخاطر ادمای ک‌نمیشناسی وهویتشونو نمیدونی حودتو اذیت کنی😍😍

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
بیخیال باهاش ادامه ندین اینجور ادما شخصیتشون با اولین پستشون‌معلوم ادامه دادن با اینا مساوی با اعصاب ...

دقیقا همینه متاسفانه نمیتونم سکوت کنم و چیزی نگم حتی اعصابمم خورد نکرد من دو تا بچه کوچیک دارم سر هر چیز و هر کسی بخوام اعصابمو خراب کنم که نمیتونم بهشون رسیدگی کنم

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا همینه متاسفانه نمیتونم سکوت کنم و چیزی نگم حتی اعصابمم خورد نکرد من دو تا بچه کوچیک دارم سر هر ...

عزیزم‌زنده باشن 😍😍😍

منم‌دوتا پسر دارم 

دقیقا مثه بچه های شما 

یکی ۱۵تیر۹۶ 

دومی ۲۶ دیماه ۹۷ 😁😁

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
عزیزم‌زنده باشن 😍😍😍 منم‌دوتا پسر دارم  دقیقا من بچه های شما  یکی ۱۵تیر۹۶  دومی ...

😂😂😂😂😂😂😂✋چه بامزه تو یه ماه و یه سال

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
😂😂😂😂😂😂😂✋چه بامزه تو یه ماه و یه سال

😂😂😁😀دقیقا منم امضاتونو دیدم گفتم چ جالب فقط چند روز فرقشونه 😍

😂😂😁😀دقیقا منم امضاتونو دیدم گفتم چ جالب فقط چند روز فرقشونه 😍

بچه های شمارو نمیدونم بچه های من دیگه وسیله سالم خونه نذاشتن

بچه های شمارو نمیدونم بچه های من دیگه وسیله سالم خونه نذاشتن

😩😩😦😦😦اینام‌همینطور 

من پسراولم خیلی ساکت ومظلومه اما خیلیییییی کم‌خوابه

پسر دومم 😦😭😐😐😐تا دلت بخواد گریه میکنه فقط میگه بشین کنارم