2777
2789

اصلا حرف نمیزنی صدام نمی کنه پیش بقیه اصلا ولی تنهایی خونه باهام خوبه جلوی بقیه نگامم نمی کنه میگه زشته و خوشم نمیادکلارفتارش تو خونه بیرون صددرجه فرق میکنه تو خونه ب ارایشم میگه چقدرقشنگترشدی ولی جلوی بقیه اصلانگامم نمی کنه چیکارکنم  دلم میخوادمثله تو خونه جلوی همه باهام رفتارکنه دقیقا مثل کادونگرفتنش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عین شوهره منه 

ترکه؟

شوهرم ترک هست خیلی غیرتیه 

مثلا دامادمون جلو ما دستش رو میندازه دورگردن خواهرم میشینن 

شوهره من حتی کنارش بشینم بدش میاد میگه برو اونور بشین 😂😂😂😂

درحالی که بهترین مرد روی زمیییینه 

خجالتی هست

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

نظربدین دیگه چیکارکنم

اون فلش زیر پستِ هر کسی رو بزن براش پست بزار ...بخونن 

ریپلای کن ...

هیچی خواهر تحمل کن 

اینا دیگه اینطوری بزرگ شدن ...

من سرسفره پیشش نمیشینم توی مهمونی ...چون شوهرم دم به دقیقه میگه برو اونور ...

بعد خواهرام وشوهراشون یه لووووس بازیهایی درمیارن 😂 کنارهم ....

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

مشکلی نداره اصلا علاقه ی خوب و خوشبختی رو نباید جلو همه جار زد چشم زخم زیاده ....قربونت بشم مهمه تو خونتون تو خلوتتون خوشبخت باشین 

از بچگی ب ما گفتند : از کسی نترس ،فقط از خدا بترس .......در حال ک باید میگفتند : از همه بترس ، فقط از خدا نترس