2777
2789
عنوان

گوشیش جا مونده میتونن ازش شکایت کنن که با دخترشون تو خونه بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 3679 بازدید | 161 پست
تورو خدا برام دعا کنین 

دختره فامیلتونه؟ 

ته قصه خودشو پیدا کرد اون که بین جمعیت گم شده بود.....اونی که به جای زخمای خودش مرهم زخمای مردم شده بود......چه دقیقه هایی که با حسرت بین آدمای خوشبخت گذشت........کی میتونه حالتو درک کنه کی میدونه که چقدر سخت گذشت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ببخشیدا ولی ریدم تو اون محجبه بودنش ک زندگی دیگرانو بهم میزنه

باهم نون و نمک خورده بود چطور تونست 

دارم میسوزم آتیش میگیرم دختره بخدا قسم شبیه قورباغه هستش

فقط باباش پولداره، شوهرمم گول پول بابای دختره رو خورده بخدا قسم دختره انگشت کوچیکه ی منم نمیشه

شکستم .... آنقدر آھسته که صدای شکستنم  کسی  را آزار نداد...صدای شکستنم را فقط دیوارھای اتاقم شنیدند...صدای شکستنم را قلم و کاغذ شنیدند‘ و شعــر پس  دادند ... صدای شکستنم را خدا شنید و سکوت جواب داد...می دانی؟  فقط بغض میکنم ..این سخت تر از ھرچیزست بغض داشته باشی و بخندی .... خیالت راحت! از درون شکستم ...صدای شکستنم را ھیچ کـس نفھمید💔
باهم آشنا بودیم تقریبا رفت و آمد داشتیم شوهرم با بابای دختره دوست بودن

یا ابالفضل... پس خونش حلاله. با دختر دوستش ریخته روهم؟؟؟ اونم بچه ۱۵ ساله؟ به نظرم مجردم بود بازم خونش حلال بود

ته قصه خودشو پیدا کرد اون که بین جمعیت گم شده بود.....اونی که به جای زخمای خودش مرهم زخمای مردم شده بود......چه دقیقه هایی که با حسرت بین آدمای خوشبخت گذشت........کی میتونه حالتو درک کنه کی میدونه که چقدر سخت گذشت
شوهرت سنش پایین میخوره؟ دخترا تواین سن مخ ندارن کلا

عزیزم مخش از ادیسون که مخترع بود بیشتره

البته بیشتر تو زمینه هرزگی

هردو عالم فدای پدرومادرم.خیلی دلتنگتون هستم.چرا منو تنها گذاشتین.من الان نیاز به بودن در کنارتون دارم.حالا که قرار بود منو تنها بزارین چرا تصمیم گرفتین که من رو بوجود بیارین،منو وارد دنیایی کردین که بعد ازشما تنها باشم.غم نبودنتون روی دلم سنگینی میکنه.خیلی دوستون دارم.همیشه بیادتون هستم حتی با یه صلوات
بخاطر آبروم، شوهرم اهل خیانت نبود از وقتی پای این دختره به زندگیمون باز شد اینجوری شد، دختره اوایل ب ...

ناراحت نشی عزيزم، خب خودت بذر اولو پاشیدی،، ب جای اینکه بگي دختره عاشقته میزدی تو دهنش،، با این اوصاف ک پدر مادرش ام میدونستن پس حامی ام داشته... 

ای خوشا عشقی که عقلش حاصل است ای خوشا عقلی که فرمانش دل است..... 
خو مرده فریبش داده  وگرنه پونزده ساله که با مرد زندارنمیره

قبل شوهرمم با دوتا از کارگرای باباش رفیق بود باباش فهمید بیرونشون کرد

جسه ی دختره خیلی درشته

شکستم .... آنقدر آھسته که صدای شکستنم  کسی  را آزار نداد...صدای شکستنم را فقط دیوارھای اتاقم شنیدند...صدای شکستنم را قلم و کاغذ شنیدند‘ و شعــر پس  دادند ... صدای شکستنم را خدا شنید و سکوت جواب داد...می دانی؟  فقط بغض میکنم ..این سخت تر از ھرچیزست بغض داشته باشی و بخندی .... خیالت راحت! از درون شکستم ...صدای شکستنم را ھیچ کـس نفھمید💔