ssj مدیر عضویت: 1398/03/17 تعداد پست: 567 عنوان حريره بادوم | مشاهده متن کامل بحث + 109 بازدید | 24 پست دوستان من حريره بادوم كه درست ميكنم خيلي ريز نميشه دخترم ٥ماه و نيمه راه كار شما چيه پايان همه ي سختي هابعداز ٨ سال يك دختر خوشگل زيبا،تيكر مربوط به تولد يكسالگي دوردانه ام😍😍 1398/11/21 | 02:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zahrasadat_213 عضویت: 1398/08/16 تعداد پست: 797 من اسیاب نداشتم ریز رنده میکردم بعد از اینکه پوستشو میگرفتم
mahr_u69 عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 35455 اين كه گفتي خيلي سخته چطوري شيرش در مياد پوستش و گرفتم له كردم اما چيزي بنام شيره نمياد بيرون من درست نکردم تا حالا، دختر عمه ام میگفت. احتمالا تو کیسه نخی که ریخت تو قابلمه آب رو گاز میذاری این گرم میشه و بعد فشار میده که تفاله اش جدا بشه 💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻 خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
آویژه98 عضویت: 1397/09/19 تعداد پست: 23324 بادوم رو بگیر دستت بکش پشت الک حسابی نرم میشه کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
mahr_u69 عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 35455 خوب اون كاربردش چيز ديگه اي هست ولي براي حريره بادوم از بادوم آسياب شده استفاده ميكنن . مامانم برای داداش کوچولومبادوم پوست گرفته رو از یه سافی ریییییز رد میکرد 💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻 خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
مامان_سبحان7 عضویت: 1395/04/22 تعداد پست: 18916 مامانم برای داداش کوچولوم بادوم پوست گرفته رو از یه سافی ریییییز رد میکرد شايد ميخواسته ديگه خيلي صاف بشه ولي من كه براي هر دوتا بچه هام با بادوم آسياب شده درست ميكنم و هيچ مشكلي هم نبوده .
ssj مدیر استارتر عضویت: 1398/03/17 تعداد پست: 567 خوب اون كاربردش چيز ديگه اي هست ولي براي حريره بادوم از بادوم آسياب شده استفاده ميكنن . موافقم پايان همه ي سختي هابعداز ٨ سال يك دختر خوشگل زيبا،تيكر مربوط به تولد يكسالگي دوردانه ام😍😍
ssj مدیر استارتر عضویت: 1398/03/17 تعداد پست: 567 منم آسیاب کردم اصلا خوب نشد الان از نظر بچها به نتيجه رسيدم يكي صافي رد كنم يكي اينكه كه بزارم بادوم خشك بشه شايد اكي بشه پايان همه ي سختي هابعداز ٨ سال يك دختر خوشگل زيبا،تيكر مربوط به تولد يكسالگي دوردانه ام😍😍
زري_گلي عضویت: 1397/09/25 تعداد پست: 107 الان از نظر بچها به نتيجه رسيدم يكي صافي رد كنم يكي اينكه كه بزارم بادوم خشك بشه شايد اكي بشه گزینه صافی عالیه
ssj مدیر استارتر عضویت: 1398/03/17 تعداد پست: 567 گزینه صافی عالیه اره فكر خوبيه😊😊 پايان همه ي سختي هابعداز ٨ سال يك دختر خوشگل زيبا،تيكر مربوط به تولد يكسالگي دوردانه ام😍😍