2777
2789
عنوان

نادعلی

974 بازدید | 46 پست

نادِ عَلیاً مَظهَرَ العَجائِب تَجِدهُ عَوناً لَکَ فِی النَوّائِب کُلَّ هَمٍ وَغَمًّ سَینجَلی بِعَظَمَتِکَ یا اللهُ بِنُبُوَّتِکَ یا مُحَمَّدَ بِوَلایتِکَ یاعَلِی یا عَلِی یا عَلِی

عزیری که اومدیدتوی تاپیک لطفا نخونده نرو , خیلی دلم گرفته , یه حاجتی چند وقته از خدا میخوام , درست نمیشه خیلی محتاج کمک تک تکتونم دعایی کنید شاید خدا به از زبون شما درد دل منو شنید , خیلی وقتی ازتون نمیگیره خوندن این نادعلی و دعا برای نیت دل من ولی اگه خدا صداتونو شنید من از این مشکل بزرگ رها میشم , لطفا اگه هرچندتا خوندید برام بنویسید , دروغ چرا تا وقتی به حاجتم نرسم توان خوندن دعا برای خودمم ندارم , ولی به مشکل گشای هر دو عالم قسم به حاجتم که رسیدم رها شدم به ازای هر یک باری که ۶رکدومتون خوندین برام صدبار میخونم براتون 

بارها هممون شنیدیم اگر دعات در حق خودت مستجاب نشد از دیگران بخواه در حقت دعا کنن , امشب این خواهری رو در حقم کنید , یک دنیا ممنونتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من توو بارداری ناد علی رو کامل حفظ کردم ...توو اتاق عمل سر زایمان بچم خوندم 

من یه خواهرشوهرم و عاشق عروسمونم.....دوسش دارم چون برادرمو دوس دارم....نمیدونم چه حسیه ولی همیشه دوس دارم توو هرجمعی بهترین باشه...تووهمه ی خریدا بهترین رو براش انتخاب میکنم حتی اگه خودم عاشق اون وسیله شده باشم....چون دوس دارم توو اوج باشه و هیچ کمبودی رو احساس نکنه....دوس دارم بم‌ب چشم خواهرش نگاه کنه نه خواهرشوهرخبیث😂😂

خوندم برات..ان شاءالله حاجت روا...حاجتتو گرفتی فراموشم نکن..منم خیلی حاجت دادم...بیا تاپیک اخرم ختم صلوات دارم

تموم زندگیم دخترم......عاشقتم مامانی...ممنون از اینکه با اومدنت منو ب زندگی امیدوار کردی.....عشق مامان تا هستم نمیزارم آب تو دلت تکون بخوره.....قربون خنده های نازت....قربون اون چالهای رو صورتت....مامان فدای تک تک خوشمزگیات....

خوندم عزیزم.حاجت روا بشی ان شاءالله .برای ظهور اقامون  وبراورده شدن حاجاتتون لطفا زیاد دعای فرج بخونید

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم