2777
2789

سلام.میشه بگید از فواید نماز خوندن بگید؟

تاحالا براتون معجزه کرده؟

من خودم نمازخونم و تجربه هایی که بعضیا از نمازخوندنشون تعریف میکنن بهم دلگرمی و امیدواری میده

روزای سختی رو دارم میگذرونم تمام امیدم خداست میخوام بدونم واجباتمو انجام بدم خداکارامو اصلاح میکنه؟

اگه تجربه ای دارین بفرمایین💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نماز برای آخرته بیشتر و اینکه واسه تمرکز و آرامش

من بیشتر از توکل کردن به خدا و صبر کردنم حاجت گرفتم

ینی در کنار نماز باید توکل و صبر هم داشته باشی 

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

خوندن نماز به آدم آرامش میده و باعث میشه آدم همیشه و در هر حال حضور خدا رو حس کنه ولی آدم نباید انتظ ...

💔💔

پس چیکار کنم؟

هرکاری از دستم برمیادرو انجام دادم دیگه نمیدونم چیکار باید انجام بدم😔

اخه به زندگی خیلی از نمازخونا نگاه میکنم انگار همه کاراشون رو رواله

چون توکل میکنن ینی نماز میخونن بعدش میگن خدایا هر چی تو بخوای البته دعا و توسل هم که جای خودش داره مثلا همش نگی وای من بدبختم،و اینا بگو. راضیم به رضای تو ولی مثلا فلان مشکل دارم به دست خودت حل میشه خودت درستش کن ( صبر کن دعا کن توسل کن ولی گله و غرغر نکن)

💔💔پس چیکار کنم؟هرکاری از دستم برمیادرو انجام دادم دیگه نمیدونم چیکار باید انجام بدم😔

خب آدم باید به اندازه کافی سعی و تلاش کنه و در کنارش به رحمت خدا امید داشته باشه 

کاربر آقا 
💔💔پس چیکار کنم؟هرکاری از دستم برمیادرو انجام دادم دیگه نمیدونم چیکار باید انجام بدم😔

مشکلت چیه؟ من معتقدم هر آدمی یه مشکلاتی داره تا اخر عمرش هست و تموم نمیشه و چاره ای جز تحمل نیست درکت میکنم