2777
2789

تو خونه کرایه ای بودیم خواستم چندبار خونه داییمو دعوت کنم گفت بزار بریم سرخونه خودمون  بعد...النم که اومدیم میگه قرضبارم‌‌ نمیتونم..من ک دلخورشدم بجای اینکه بیاد بگه ببخشی ک نمیتونم خواستع هاتو براورده کنم میگه چیه بازرفتی تولاک .امروز بردمت بازار و..‌خونه داییم و چهار تا بچش دودفعه این مدت دعوتمون کردن دلم خواست جبرانی کرده باشیم

خو شاید واقعا نداره شرایطشو بخاطر فامیل با شوهرت دعوانکن

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب اینم دعوا داشت خانوما واقعا اعصاب خورد کن شدیدا خوب بیچاره میگه دستم نیس چکار کنه حالا بزار بعدا جبران کن چی میشه مگه

حتماااااااا بخونید💕💕💜💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍

بزار وقتی شرایطشو داشتید دعوت کن

خودت بهتر اوضاع میدونی اگه دستتون تنگه چرا بچه بازی درمیاری

روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥
خو شاید واقعا نداره شرایطشو بخاطر فامیل با شوهرت دعوانکن

قرض ک داره ولی دیگه احه چقد بعد ۵سال یه دعوت ساده نمیتونیم بکنیم‌همه چی داریم قد یه دعوتشون توخونه  

قرض ک داره ولی دیگه احه چقد بعد ۵سال یه دعوت ساده نمیتونیم بکنیم‌همه چی داریم قد یه دعوتشون توخونه & ...

فشار نیار بهش 

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
بزار وقتی شرایطشو داشتید دعوت کن خودت بهتر اوضاع میدونی اگه دستتون تنگه چرا بچه بازی درمیاری

اخه ۵ساله عروسی کردیم دعوت همه رفتیم درست نیست حداقل۶ماه یبار یکی وپس ندیم اخه

اخه ۵ساله عروسی کردیم دعوت همه رفتیم درست نیست حداقل۶ماه یبار یکی وپس ندیم اخه

صبر کن درست میشه

اوضاع همه تقریبا مثل همه

روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥