2777
2789
عنوان

وای بازم دعوا.....‌ امشبم باشوهرم حرفمون شد

| مشاهده متن کامل بحث + 867 بازدید | 55 پست
بخدا خستم‌کلا خسیس نیست ولی تورفت واومد ومعمونی عذا میگیرم باش اینقد اذیتم میکنه

شاید واقعاً دستش خالیه، بدون دعوا حلش کنین

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم .....میدونه چندبارقول داده میدونه ناراحت میشم اما باز میگه نه...منم غرور دارم 

درکت می‌کنم 😕

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
خب لزومی نداره خونه دعوت کنین  بیرون برید یه رستوران غذا رو هم حساب کنید پای شما باشه

اللن خونه جدیدمون رفتیم خیرسرمون.‌‌منم یکی دوبار گفتم داییم اینا ایشالا رفتیم خونه خودمون دعوتتون میکنم وازین حرفا..

منم الان با شوهرم قهرم بخاطر اینکه هر کاری می خوایم بکنیم نیگه بزار خونه بخریم دیگه خسته شدم انقدر ر ...

من هرچی میگم میگ حالا بزار ماشین بخریم چون ماشینم من اصرار کردم رف دنبال وامش حالا هروسیله ای برا خونه میخره میگه حواست باشه ها وام ک دراومد از اون جدا میکنم خیلی رواعصابمه 

اخه ۵ساله عروسی کردیم دعوت همه رفتیم درست نیست حداقل۶ماه یبار یکی وپس ندیم اخه

عزیزم تو ۵ ساله عروسی کردی من ۷ سال تا حالام بجز مامانم و بابا اونم سرجمع شاید ۵,۶ بار بیشتر وعده غذایی  دعوت نکردم حالا بقیه بماند! چون شرایط زندگیمو میدونن ک جام کوچیکه و توقعی ندارن و اگر دعوتم کنم بخاطر کوچیک بودن خونه فقطططط روان خودم بهم میریزه و بس

سر تا ته بعضیاتونو بزنن از اول تا آخر فقط لفظین 😏
واسه . مهمونی باشوهرت دعوامیکنی؟ شاید نداره واقعا غرور شوهرتونو خردنکنید

میدونی باور کن بارها وبارها درکش کردم عمهوها خاله ها وعموام و یبار پاگشام کردم اول ازدواج اصلا ن گفتم ن انتظار دارم دعوت کنم.اما داییم اینارو زیاد دفوتمون کردن .دیگه واقعا روم نمیشه حالا ک اومدیم خونمون یه دعوت نکنم