2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ميگم دفعه بعد به خودم و تو تنهايي بگو اگه نه ميزنم جلو خانوادت دو تأت ميكنم😐

فكرشو بكن اخر شبي بخواي تو بغل عشقت بخوابي😴بعد يه وروجك بياد بينتون و نزاره از اون حرص شيريناس كه نميدوني بخندي يا گريه كني😭😁
ميگم دفعه بعد به خودم و تو تنهايي بگو اگه نه ميزنم جلو خانوادت دو تأت ميكنم😐

به خودم تو تنهایی میگه ولی دقیقا چیزایی که میگه خانواده خودشم دارن برا همین من ناراحت میشم

انقدر می دونم  ک اگر شروع ب موضع گرفتن کنید ،  طرف مقابل تون حساس تر میشه  و اوضاع بدتر میشه

سکوت کنید

ولی بعدا  با رفتارهای نامحسوس ،  محبت های خانواده تونو  ب همسرتون منتقل کنید  . ایجاد محبت میشه اتومات

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

از خونوادش ایراد میگیرم🤪

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

بگو به ما چه.همین که دعای خیرشون پشت سرمون باشه دست بوسشونم هستم

برای خودم تاپیک میزنم.گاهی از طرف دوستم تاپیک میزنم گاهی سوالای دخترمو   میپرسم.اگه تناقض تو تاپیک هام میبینین دلیلش اینه🌹😊
اگه درست بگه ولی خانواده خودشم همین جوری باشن چی؟

خب اون وقت منم این ایرادو از خانوادش می گیرم

در همه حال خوشحالم حتی اگه دنیا به کامم نباشه  یا درد بکشم.یکسال بزرگتر شدم  پس باید بیشتر بخندم    
خب اون وقت منم این ایرادو از خانوادش می گیرم

بعد بگه من ایراد میگیرم تو نباید چیزی بگی و این اخلاقت بده که زود میگی خانواده خودتم همین جورین چیکار میکنین؟