2777
2789
بعد بگه من ایراد میگیرم تو نباید چیزی بگی و این اخلاقت بده که زود میگی خانواده خودتم همین جورین چیکا ...

ببین من نمیدونم دقیقا همسرت درست میگه و شما هم حتما داری درست میگی ، من همیشه طرف حقم. حالا ایراد از خانوادم باشه یا از خانوادش، ولی اگر همسرم ادم منطقی نباشی زندگیمو به خانوادم ترجیح میدم 

در همه حال خوشحالم حتی اگه دنیا به کامم نباشه  یا درد بکشم.یکسال بزرگتر شدم  پس باید بیشتر بخندم    

بستگي داره درست ميگه با نه و البته لحني كه ميگه؟ اگر درست بگه با دلسوزي بگه باهاش همدردي ميكنم يا دليلشو توضيح ميدم اگر با رفتاري حرفي به حق ناراحت شده باشه به خانوادم ميگم تا معذرت خاهي كنن و از دلش در بيارن ولي اگر اشتباه كنه براش توضيح ميدم اشتباهشو اگر خانواده خودش همون اخلاقو داشته باشن با لجبازي نميگم با حرص نميگم تا فكركنه دارم لج ميكنم براش مثال ميزنم كه اره خوب منم از فلان كار فلاني ناراحت شدم ولي بخشيدم يا مثلن خاهره توام فلان اخلاق بدو داره ولي من در ماه دو بار ميبينمش و به من ارتباط نداره يجوري ميگم كه هم حرفمو زده باشم هم جوري نباشه براش اشتباه جا بيفته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.